Dusho ne se opteretuvaj so simptomi,rano e i jas imav vo maj transfer so zamrznati blastocisti i bash koga nemav nikakvi simptomi imav poziteven rezultat i toa so bliznachinja,nema pravilo uzivaj si i ne baraj nikakvi simptomi.A prethodnite 3 invitra imav sekakvi simptomi a ne stignav do pozitiven rezultat.
Не ми се причинува нели? Вчера правев Self Clear за рана детекција, беше негативен и по 1ч се појави втората, не ја уважив ама ајде си реков во четврток преку крв. И утринава ме копкаше, направив со прва урина со Sure Check. Јас како да гледам бледа линија
Здраво , јас во петокот имав ЕТ на 3 дневен ембрион . Денес ми е 3.ден. Ова ми е 4 Е.Т. за второ дете . За првото дете првото ивф ми беше успешно. Од почеток до сега сум кај Др.Лазаревски , и не планирам да го сменам Имав 2 криотрансфери од првото ивф неуспешни , лани пак ивф со долг протокол - неуспешно . Овој пат, исто со долг протокол , и решив да не барам симптоми ,да не читам кој ден после ЕТ што да чувствуам.... Да не правам тестови од 6.ден после ЕТ. Да се ослободам од тие стресови. Бидејќи лани психички се оптеретував . Сега као појака Што примаш од терапија? Кај кој доктор си? Јас за разлика, од досегашните ивф се боцкам Клексан и пијам аспирин . Па ќе,видиме со Господ напред
Пролутекс,секој ден? ги рефундира ли ФЗОМ? Како клексаните. Јас 1 пролутекс примив пред ЕТ. И примам утрогестан 2х2. И естрофем 2х2мг
Мислам дека не ги рефундира од приватни лекари, примав 4 пред ЕТ и уште 7 после ЕТ. Естрофем 3*2 ги пијам од почеток.
Бета на 9 ти ден 240 Денес на 14 ти ден 2380 Мислите ли дека има можност за две? Едвај чекам ехо и дајбоже само да биде добро се овој пат
Cestitki! Spored beta i jas mislam deka se 2 ❤️! I na exo ke se vidi so ovaa beta, idi na maticen ke ti kaze ❤️
Охохоооо не да мисламмм , чак што више сигурна сум дека се близначиња Рано ти е за ехо, ама ете јас поради продолжување на боледување ми бараа ехо и на 16ти ден по трансфер бев на ехо и се видоа два сакуса, веќе по 12 дена бевме и слушнавме две срценца
На 14ти ден скоро 1700 , така што твојата е многу поветувачка Не се плаши, и јас така се осеќав до кај 10-12 недела додека не почнав полека да се осигурувам дека се е во ред и ќе биде сега супер, мора да биде. Господ ни дава колку што можеме да поднесеме, верувај
За 2 недели ехо така ми рече докоторот,рано е пред две недели. Така да ќе почекам јас и ќе молам господ да биде се во ред