Во која клиника си ? Сите различно незнам,така ми рече супер се резултатите одмарај повеќе,продожи со иста терапија и ехо за две недели
Зошто на 12ти ден, се спремаш за трансфер? Lh е во пораст, но тек ќе следи овулација, естрадиолот исто е низок, ехото што кажува, имаш фолекул и кои се димензиите?
Не не не се спремам за трансфер, ги провери матичната на природен циклус, циклусот ми е краток на 26 дена одприлика, на 10ти ден имав водечки фолекул не знам фимензии ама голем беше, кој мислам дека на 11тиот прсна по симптомите што ги имав,а на 12 ти ден ги испитав хормониве...
Ne e moe da se mesam no zosto sami prekinuvate terapija mozebi e implantacisko krvarenje ne znaci odma deka tolku nisto ne piduva jas imav krvarenje vednas se slusnav so sestrata mi prikluci prolitex mi prekina aspirin znaci tie si imaar svoi semi a i dva tri dena poveke ako primas terapija do deka da bides na sigurno nisto nema da smeni tolku inekcii sme pominale apcinja ispituvanja i za na karaj sami da prekinuvate bez nikakva konsultacija ova nikako ne mozam da go prifatam izvini sto taka direkto ti pisav ama se nerviram koga ke vidam deka sami odlucivate za raboti za koj treba doktorot da odluci
Zdravo Me interesira vie sto ste pravele ivf vo plodnost na privatno dali od prv obid vi bilo uspesno
Дај боже мила,да даде господ оваа среќа да си ја дочекаме како што треба. Одмарај,уживај и гали меше,трудничко си
Без разлика во која болница и да се оди, за успех од прва – не верувам дека има и никој што со сигурност може да потврди, бидејќи секој организам е различен и исходот зависи од многу фактори. Со среќа!
Moeto prvo ivf bese Organdziski stip na privatno i bese uspesno se ..samo greska vo terapija imav i dojdov do missed 13g.n za za..sekoe telo e razlicno a i srejka ta isto