Жал ми е што твоето прво ИВФ завршило со missed. Искрено ти посакувам наредниот обид да биде успешен и да ти донесе среќен и исполнет почеток. Тоа е мое мислење, дека никој не може да гарантира успех... Најважно е ние да останеме упорени... Ти посакувам многу наскоро да ги видиш двете цртки што ќе ти го донесат посакуваниот успех!
Kaj mene ne bese uspesno ama poznavam parovi sto im bilo uspesno od prva vo plodnsot i toa se bliznacki bremenosti.
Девојки здраво, дали може да споделите искуство тие што имате ендометриоза и над 35 години, дали после операција сте имале успешно ивф и некој што правел ивф без операција и било успешно? Оперирана сум 2019 со цисти на двата јајници, сега пак ми е вратена цистата и имам различно мислење од двајца доктори
Мене на 12 ти ден ми беше над 1700 бета,близначиња имам...така дааа...и те како и кај тебе се две. Те чекаме да споделиш за сигурно. Со лесно душо
Јас имам позитивно искуство со "skretching" со првото ми и успешно ивф во 2019 Гребењето прави подобро вгнездување на ембрионот. Го прашав Др.и сега да направиме , рече нема да ја пипаме матката сега.
Херој, кралица. Со инвитро е и ако по некоја случајност е членка во оваа тема би сакала од се срце да и честитам.
Prvo sakam da vi cestitam na site so ubavi vesti pozitivni beti da poskaam na site da se izraduvame sakam da ve prasam so kakov kvalitet vi bea blastocidite dve sto vi vrakaa ? odnapred blagodaram i uste ednas so lesno do kraj
Здраво вчера проверував генетски мутации за тромбофилија и ова е резултатот дали некоја од вас знае што значат секако ќе закажам консултации со ивф др и трансузиолог..
Mene na taa vrednost maticnata mi potvrdi bremenost, poradi bolovanje morase exo i vide sakus ili kako i da se vika na pocetok... So lesno neka ti e ❤️