Само повеќе време да губиме... Заврши ли работа? Јас кога поднесував јуни, немаше никаков проблем што не сум од Скопје..
Не знам зошто толку кај нас го форсираат АМХ како дефинитивен за некаква одлука. Имам случај во околина кој ми е еден од неколкуте позитиви - со речиси непостоечки АМХ и цела голгота, завшруваат со природна бременост. За се има начин и надеж.
За инвитро постапка е важен, да знаат докторите со каков протокол да одат и каква терапија да применуваат.
Ova bi trebalo da ima logika , no ne i kaj nas . Eve jas sum so nizok i pak odime so stimulacii eden me vodi so kratok protokol, drug doktor so dolg protokol, kaj drugi odat na priroden ciklus , drug vika samo so donirani...
Ќе пробам утре пак,денес ништо. Наместо да ни го олеснат патот само да комплицираат и тоа од пуста мрза. Ми ги фрли докс и ми кажа дека фондот работел и во нашиот град, зошто земале плати тие!!!
Страшно навистина... Уште и поштата да работеше како што треба. Ги чекаме препорачани писма по три недели. Ти посакувам утре да завршиш се успешно и без проблеми!
Na denot na transferot sto primivte ovitrelle inekcija koga najrano napravivte domasen test? Pocna veke musickite da me jadat ako go broam i denot na transfer denes mi e 9 den so tridnevno embrionce.
Јас правев домашен тест на 10ти ден од трансфер на 3 дневен ембрион, мн бледа беше линијата дури не се познаваше. Потоа на 12 ти ден домашен тест исто бледа линија. Вчера бета преку крв 530
Jas primiv 1 ipol Ovitrelle , ke treba da cekam poveke od 10 dena ? 3 dneven embrion i mene mi vratija . I mene denes pocna da mi se vrti test vo glava,simptomi ... ama ne si pravam stresovi .
I mene pred punkcija mi dadoa Ovitrelle . Zborot mi bese deka pogolema doza bese ovoj pat . Inaku pred transfer primiv prolutex .
Jas pred punkcija primiv ama primiv i na den na transfer.kolku sto ja razbrav sestrata mi rece dokolku se implacira embrionot za da se razviva ubavo