Eve go mojot doktor Lazarevski, nema podobar od nego Morav da go spodelam so vas girls https://www.facebook.com/acibademsi...=notif¬if_t=like¬if_id=1459241431287551
Jas sum na rabota i vo guzva, ke vi pisam pokasno @sakambebe ajde bidi dobra i mene mi tece normalno e toa jas si go galam meseto i im kazuvam na bebinjata deka mn gi sakam i uste malku ke gi vidam da bidat dobri decki. Pozdrav @kukla21
I jas celo vreme mu zboruvam deka sakam da e tamu i deka go sakam najmnogu svet,poveke od mene,i se nadevam ke me poslusa
@Ninichka Не си сама Нина, а баш те мислев пред некој ден што те нема, даваше многу подршка тука и ти ја имаш сета наша подршка Живот, нема правила!
Јас си почнав од вчера со фраксипаринот,сама си ја пуштив и добро е не ми се појави модрица .Инаку кога бев со ивф и мене ми течеше од кринонот и си менував секојдневни на секое одење во вц а може и почесто.Ужас нонстоп како помочана се чуствував ама нормално е.После неколку дена и грутки ми паѓаа што се собира во натре.Ајде да си продолжиме со муабет во труднички муабети наскоро сите до една
Mnogu te mislev posle razgovorite vo porakite no ne sakav da te maltertiram. Glavata gore dusho, bolkata sekogas ke bide tuka, no sto pobrgu do celta taka bolkata ke se namaluva.
A jas mislev od drugo mi tece nesto,imase li neprijaten miris?Jas oti me pece mislev da ne e od eserihijata
Мислам печењето не ти е од еширихијата. Може да се јави некоја таква реакција. Миј се почесто и ставај беби пудра. Мене вака ми се смири.
Јас имам септум 3-4 мм. Прв пат го виде Трајковски на ГАК. После првиот спонтан реши да го сече, но кога почнал, ептен крв течело и сопрел. Ми објасни дека не е септум, туку таква е матката, срцевидна. Кога отидов кај Лазаревски, истото ми го кажа. Кога сечат септум одат до таму каде ќе се појави крв и запираат. Тоа се смета дека е веќе мускулот на матката. Исто ми рече дека 3-4 мм го сметаат за граница. Јас има два спонтани, но мисли дека не е до тоа, туку до крвта. Сега примам клексани, па ќе видиме. Се ближи осма недела, малку фуфки, но имам надеж.
Bebi pudrata e za da ja upie masnotijata taka?E jas dolu se osekam kako suva,i interesno navecer koga go stavam krinonot mi se smiri
Ne taka suvo,kako nenamrsena,ne znam kako da ti objasnam,kako ph vrednosta da e namalena,ne znam taka se osekam