Zenicki jas denes bev nestrpliva a znam deka e rano bidejki na denot na transferot primiv ovitrelle inekcija. so be safe test napraviv pokaza mnogu bleda linija ne mi bese verodostojna i otidov vo najbliskata apteka kupiv self clear test na nego ne pokaza nisto.ima li nadez?
Sekako i taka ke napravam ama prasanjeto mi e dali na nekogo taka mu se slucilo so self clear testot da bide negativen na 10 den a posle 2-3 dena pozitivna beta?
Рано е денес за тест на тридневен ембрион. Денот на трансфер не се брои, денес ти е 9 ден. Барем 12 нека поминат. Во понеделник-вторник направи најдобро.
Da ama neli nestrplivoat na 12 den rekoa domasen test a potoa beta.ama vo nedela da ispitam i beta vo mojot grad laboratoriite ne rabotat.
Трансфер како процедура е ист без разлика во која болница е, не знам зошто така го рачунаат. Се чека повеќе денови за да се избегнат неточни позитивни или негативни тестови и да нема вакви стресови. Или доколку се прима стоп инјекција, да се исчисти организмот од нејзиното дејство затоа што и таа може да даде лажно позитивен тест. Ама во ред, јас сум да се слуша докторот што ја правел процедурата. И 10 дена да се пак мислам дека се малку за тридневен ембрион. Барем 12 да се почека за да има точен резултат. Со среќа @Mariza85
Jas kolku sto znam od primanje na ovitrelle inekcijata deset dena ne se pravi test bidejki seuste e vo organizmot.mene mi e cudno sto be safe testot pokaza mnogu bleda crta a self clear nisto na mene toa mi bese.barem dvata da pokazaa pozitivni ili i dvata negativni jas sum svesna deka rano gi napraviv i sekako so terapija ke si prodolzam sedodeka ne proveram i beta.