Eve jas pravev vo plodnost i primiv stop inekcija na denot na et,na 11 den imav pozitiven test i pozitivna beta,za zal na 14 den padna,tamu pravam veke 2 pati i sekogas mi go brojat i denot na et
Здраво девојки 11 ден од ет Знам дека тестот е позитивен ама сакам некој да ми потврди за да сум сигурна Се тресам цела
Тврдам ти дека си трудна девојче, честитки! 138 е одлична бројка за 11 ти ден, обично на 14 ти ден од трансфер бетата треба да е над 100 вредност. Поздрав и уживај, не си прави стресови на телото
Здраво девојки ве молам за мислење дали некоја од вас може да го прочита резултатов од испитување на НК клетки и дали да се исконсултирам со ивф доктор или кај некој друг? Што се препорачува при ваков резултат..
Здраво, консултација со ивф докторот што те води. Обично даваат интралипидна или Такролимус. И кај мене беа покачени вредностите, докторката не покажа некоја посебна загриженост, ми рече ќе бидеш покриена со терапија.
Девојки здраво, ве молам за одговор ако некој примал декапептил депо. Инекцијата ја примив на 30 септември, наредниот месец имав многу слабо крварење во циклус и месецов ми доцни веќе 6 денови, што никогаш не се случува. Дали е можно да е од инекцијата? Вторник имам закажано преглед меѓутоа ме интересира дали тие што ја примиле имале исто така доцнење на циклус.
Јас примив интралипидна два пати. Еднаш пред трансфер и после уште еднаш по позитивен тест некаде 8 недела
Фала мила,дај боже сите да успееме. Јас чекам ехо сега и молам господ секој ден да биде се во ред. Те гушкам
Zdravo zenicki i majkicki ,edno prasanje ,mi prepisaja estrofem 3×2 da pijam e sega kako gi pievte i dali na gladno pocnuvavte ili posle jadenje? Imajte ubav den
Денеска ми е 8ми ден од трансфер со пет дневни ембриони. Имам многу грчеви во долниот дел на стомак. Дали е нормално, некој совет?