После јадење, и мене ми препишаа 3x2 и ми кажаа на 8 саати, кога пиев 2x2 не гледав на колку саати, пиев сабајле и навечер.
Мене од почеток ми беа пишани 2х2, обично си ги пијам кај 10-10:30, обично не загледувам дали сум јадена или не, а од кога испадна бета позитивна ми ги намалија на 2х1 и од прилика истиот период си ги пијам
Здраво на сите Сакам да прашам тие што сте правеле инвитро со замрзнати ембриони може ли да ми ја кажете процедурата Од денот кога ке ги замрзнат пиевте ли нешто што се прави тој период
На 12.ден од цуклус сум имала преглед, препишан ми е Утрогестан , На 13.ден Пролутекс подкожно . Утредента извршен е ЕТ 1/4 Ovitrelle sum bocnata . I 14 dena cekanje. Mnogu pokratka procedura vo odnos na Dolgiot stimuliracki protokol .
Искуство за државна за инвитро, почнаа веќе да прават др.Роса е и Тофовски Само нз дали замрзнуваат некоја што била
Поевтино е сигурно почни од хормон еден систина 1800 тука 100 денари Имам инсеминации правено 1000 ден и сум многу задоволна од тимот а систина 12.000
Мислам Не Ама нека каже некој со потазе искуство. А зошто би одела приватно на ГАК кога они немаат услови за замрзнување на генетски материјал
Ve citam non stop zeni eve da prijavam I moj 4 transfer neuspen koj na 8 den pokaza dve crti na 12 den 5.6 beta za Kaj na 14 den 1.7 Mnogu prasalnici, mnogu nejasnotiii zosto bas mene I sega sto po natamu da menuvame klinika (3 transferi Kaj Hadji Lega) I pak kako se odnovo I odnovo da pocnuvame prikazna a bez da stigneme na krajot na istata, kolku I da sakas da bidis jak, pozitiven I energicen da odis napred ednostavno ne ode... Preku glava mi e od tableti, zemanje krv, cekanje rezultati itn.. I na kraj okolu tebe ke vidis kako od Sala se so pozitivni testovi
Немаат за замрзнување? Знам се имаат дега со нова влада што се усвои, затоа и почнаа сега пред некој месец но можеби сум грешка
Be grizi se mila i jas inam deneska 3 negativno ispitano se super No mora pozitivno ke uspeeme eden den site ❤️ bidi silna i prodolzuvame sekade ke probame vo site bolnici site doktori se dodeka ne uspeeme
Незнам и јас искрено, сега ново е знам затоа можеби има членки тука Сепак скептична сум во врска со ембриолозите
Весна може е добро да смениш доктор, секој има поинаков начин на пристап и процедура. Направи една пауза малку за телото и пробај на друго место. А што се детектира како проблем до сега?