Jas isto na 5dnevni na 12den beta bese 9.6 na 14 den bese 16.3 eve me denes pak ispitav 24den od et mi e 167 e beta doktorot vika prodolzi so terapija pa ke vidime za brzo moze i eho ke vidime ..proveri pak za 2 den
Се е мисла и желба, додека да видиме позитивен тест, па ехо, скрининзи , да е с во ред со плодот , па пораѓај , потоа бебето , тодлерот, исхрана ,воспитување,едуцирање за подобар развој,вакцини, зборење ,преодување ....и така нашиот живот е само за тие невини очки ...да ги имаме и да се здрави и живи
Здраво девојки, дали после ивф и тие две недели на боледување започнавте со одење на работа или го продолживте боледувањето до прво ехо ?
Јас , до петок 14 дена , што биди биди , планирам од вторник , здравје на работа . До душа ако е се во ред. А најдобро е како @Skyler81 , и по правило следува за ИВФ.
Па јас искористив 14 дена боледување, оваа недела користам одмор, а тек на 13ти имам закажано за ехо, па се мислам дали да земам уште една недела боледување од 9ти до 13ти , па да видам што ќе ми кажат кога ќе одам на ехо.
За 2 ваучер немам документ за негативна бета, дали ке прават проблем но правев после тоа и операција и инсеминација ке оставам докуемнт И за следен пат сакам инфузија Интралипидна дали сите кои примате останавте бремени помош, веке 3 неуспешни имам
Девојки,искуство со пореметен циклус после неуспешно ивф? Пред ивф го дотерав циклусот,редовен ми беше за прв пат во животот. Во јуни неуспешно ивф. Од тогаш наваму доцни по некој ден,ама овој пат 7 дена ми доцни.
Јас имам успешен трансфер, на ден на трансфер примив интралипидна инфузија поради покачени антитела. Со хашимото сум