Во систина. Цената на една инфузија е 14.000 ден, се прима околу 5-6h. Во 8ма недела треба да примам уште една.
Zdravo, denes pravev punkcija i za moja nesrekja nemase nitu edna jajce kletka,inaku sum so kratok protokol-pocnav so letrazol od 2 den na pms pa potoa se bockav so bemfola i cetrotide i vo nedelja so stop inekcija primiv. Vo sabota imam 3 pogolemi folikuli od koi 2 gi smena do deneksa i ostana edna koja bese prazna Nekoj so slucno iskustvo da me opravi sto-kako ?
Lani i jas taka bev ne se sekiraj naredniot pat ke bide.dokolku bese so vaucer prasaj si da si platis na privatno za vaucerot da mozes da go iskoristis naredniot pat
Da si plativ i jas za da ne go izgubam vaucerot a dali piese nesto dodatno ili so kakvo protokol te vodea koga proba po.vtor pat? Znam deka e individualno ama pak da vidam.iskustva
Koga moite bea prazni bev so dolg protokol vo sistina.vo april mesec bev pak so dolg protokol ama vo plodnost togas mi izvadia dve ama od koi edna samo se oplodi.togas piev dhea jas sum so nizok amh hormon i zatoa tesko kaj mene da ima poveke jajce kletki.
Zdravo,po spontan lani eve sum pak 8den transfer na 5 dnevni embrioni.Na site vi posakuvam srekaimam prasanje.normalno baram simptomi no nemam i se mislam deka ke dobijam.imam grcevi kako gasovi mi krkori periodicno stomakot.moze li nekoj da spodeli iskustvo ?
Сите различни симптоми имаме,некои слични ,некои се дури и без симптоми со позитивни приказни. Така да знам дека се мачни деновиве што ги чекаш но не се измачувај.Утре на 9 ти ден веќе можеш да направиш бета ако си нестрплива или тест со утринска урина. И менструални болки знаат да се појават пред позитивен тест
Lele mng mi e strav ama moram da napravam test.strav mi e od negativen rezultat normalno…nemam bolki imam samo nekoe cudno cuvstvo vo predelot na dolniot del od stomakot.ovie mi bea posledni zamrznati embrioni i najgolemiot strav mi e deka ke treba se od pocetok.ama kako sto i poveketo veruvaat kako gospod nikoj ne e.daj boze kaj site samo ubavi raboti
Баш ми е жал за се што си преживеала, ти посакувам што поскоро да ти се исполни желбата. Што се случи со бебето? Многу ми е жал...
Денес имав пункција, извадени 7 ј.к. Чекам да кажат колку се оплодени. Дали сите после пункцијата имате болки доле и мало крварење? Сега следно до трансфер имам дадено витамини Д, Е, Б, фолна, ваг. цуцлогест, па аспирин, декортин, инекции клексан и пролутех, болни ли се инекцииве, веќе неможам да поднесам болка, и кај ги стававте, мене ми рекоа може и во горниот дел од раката.