Мене не знам зошто ми ги препишаа, ова ми е прво инвитро, кое е со позитивна бета , па сега чекам да дојде денот за прво ехо, немам претходно бременост ниту пак спонтан, а неман ни направено испитување за НК клетки
Znaci kaj sekogo individualno od organizam kaj nekoj pomaga kaj nekoj ne od takrolimus apcinjata Jas Sega od tuka gi procitav I kdeka kaj mene se oploduva se do transfer a ne se zadrzuva
Kaj sekogo razlicno mila,ako kaj nekogo ne pomognale kaj drug moze pomognale,razlicno iskustvo,moeto bese takvo nemav rezultat od niv
Чекај, рано е, не се разочарувај пред време. Направи во вторник пак, иако и тоа е рано, ќе биде 10ти ден. Секое тело различно реагира, не прекинувај терапија се уште. Се надевам дека сепак ќе биде добро и кога ќе биде време, ќе биде тестот позитивен и се добро
Хм… Не сум слушнала да се прекине терапија 8ми ден… Напротив, сите велат да не се прават тестови пред 14ти ден, барем не пред 12ти. Секако, ти си знаеш како се осеќаш и како ќе продолжиш
10 den od et mi e Jas seushte imam nadez No doktorkata mi pisha da prekinam so terapijata Ke pocekam do 12ti togash mi e 14 ti den od et, pa pak ke ispitam B hcg
Сакам да Ве прашам после неуспешно ивитро за колку дена добивте циклус? Јас добив после 2 дена од кога ја прекинав терапијата точно на датумот кога добив и претходниот месец. Но овој месец ми доцни скоро 3 дена. Може да ми е знак на хормонската терапија? Се соочила некоја со такво нешто оти бремена не сум направив и тест. Позз
Od terapijata ti e, mene posle neuspesno invitro 2-3 meseci mi bese takov ciklusot. Ke se sredi, nisto strasno,
@milicka19 Се пореметува циклусот,јас после неуспешно инвитро добив два три дена по прекинување на терапијата а потоа три месеци добивав на по 15 дена и ми беше чуден циклусот со темно кафеава крв
Zdravo Orginal dokumenti mi ostanaa vo fond od posledniot obid za invitro.. Dali ima sansa nekako da se zemat ili ke mora da se vadat novi Potocno hsg