Јас го слушав др. Тофоски, гостуваше на Телма дека имаат промени за ивф на клиника и веќе имале 10 кандидатки со кои почнале процедура. Не го фатив од почеток за тоа какви им се условите сега. Дали имаат опции за замрзнување и анестезиолози за пункција. Некоја промена имаат што е за поздрав затоа што и јас имам само пофални зборови за нив, особено за стручноста на др. Тофоски. Ако има некој повеќе инфо баш нека пише.
Здраво, едно прашање дали треба документите за ваучер да се носат директно во фондот во Скопје или може да се достават во фондот во матичниот град?
Во фондот во матичниот град може и направете си копии од сите документи таму ќе ви стават печат на копиите
И мене ме интересира, дали имаат за замрзнување ембриолозите дали се добри За докторите и сестрите немам збор подобри од приватните болници
Zenski punkcija vo petok, nekoj sovet od tie sto ste pominale vekje? Strasno e ne e ? Sestrata mi dade nasoki,stop vo sreda, petok punkcija...ama drugo e koga ke slusnam sovet od nekoj sto vekje go pominal toa
b-HCG 252, Ве молам за мислења дали има простор за грижа?Матичната не е многу среќна вели малку е! Ваши искуства, препораки, совети.Благодарам.
Ne e niska vrednosta. Chestito so lesno i so upeh da ti e Javi se na d-r ili sestrata na d-r kaj kogo si pravela ivf, da se konsultorash i da ti zakazat za eho
@Metro Koja ti e maticna , zarem treba da e tolku negativna.Najubavo e da si prasas dok za ivf i povtori si beta za den dva. Cestitki i so lesno!