Да знаев одма ке се јавев кај сестрата, но си велам ќе ми треба боледување и да и јавам на матичната Дали имаме во група членка со слична вредност што сега си го гушка чедото?
Мој совет од искуство е да направиш пак бета задутре да видиш дали правилно ќе расте, тогаш ќе знаеш посигурно. Макар што ништо не е 100% загарантирано. Ти посакувам да биде се во ред
@Metro ajde bidi si spokojna i uzivaj Za boleduvanje ne mu ja misli ke ti otvorat boleduvanje sekako, prvo matichnata po predlog na ivf d-r potoa sekoj mesec dena ke prodolzuvash preku komisija. I napravi si beta pak zadutre (ke bide se vo red, znam pushtam srekja).
Се надевам дека некоја од вас ќе ми помогне што да правам понатаму.. Две год трае процесот со инвитро поминав операции поради ендометриоза последната операција беше после хормонска стимулацијата на јајници која беше баш многу тешка... Сега после три неуспешни трансвери почнуваме од ново и докторите ни кажаа дека пак морам со хормонска терапија и не ми гарантираат дека нема истото да се случи пак.. Исто кажаа дека ендометриозата е околу јајниците и кога ќе се вадат јајце клетки со самото боцкање преку цистите може да дојде до внатрешно крварење и не гарантираат они дека ќе помине без компликација.. Ако некоја имала искуство или знае некој ваков пример нека ми пише. Инаку не живеам сега во Македонија и тоа ми е уште потешко со објаснување со докторите затоа се надевам дека ќе ме советува некој од тука❤️позз
Супер е Каква е таа матична мила?Изгледа треба да ја менуваш. Еве тука пред скоро време со прва бета во вредност од 100 и нешто на 14 ти ден слушнаа веќе и срце и се е во ред. Немој да се секираш добра е бетата
Zdravo Jas imam cista okolu jajnikot I site do Sega mi vikaat da ja punktiram I laparaskopski pa da se pocne procesot uste maka macam so tie cisti Samo gi vadam I pak se pojavuvaat
Супер е бетата на колку дневни ембриони каква е таа матична веднаш негативно секоја бета што е над 100 е супер јависе на инв докоторот и исто ке ти каже
Јас бев со анестезија супер поминав ова пред 3 год ја сум па повеке за со анестезија нејкам многу болка да трпам
5 дневни ембриони . Бев и кај ивф док.и тој рече се надевав на повисока бета.... Како рекол Господ така ќе биде.
Смири се, вредноста воопшто не е ниска. Јас на 12ти ден имав бета 122. Во шеста недела и срце слушнавме