5000 систина , неуспех кај мене но пробај си ја среќата секако фрламе доста пари Подобрува имлантација ми кажаа
Bi trebalo zasto hormoni se ispituvaat na odreden den od ciklus moze da se padne i za vikend. Jas imam praveno vo nedela ama ne na Gak
Imam praveno za sinceto ama pred skoro 7 godini... prviot pat za vaucerot za vtoro dete mislam go staviv orginalot a kopija nemam...pa ne znam dali ke mi baraat pak Papot i brisevite moze i popladne da se pravat ili mora od sabajle?
Здраво девојки за втор ваучер по ново треба? Ултразвучен преглед со 2D на овариуми и 3D за утврдување на морфологија на утерусот или 4D бараат не постар од 6 месеци ? за Hepatit B i C, HIV не постари од 1 година или 6 месеци Која има последно поднесувано ако можи да ми кажи
И вирусните важат една година. Микробиолошки, хормони 2д и 3д се не постари од 6 месеци. И нас мислев дека вирусните се на 6 месеци, за џабе ги платив по втор пат на година се
Можеби, мене ми рече тогаш матичната само папот 1 година и јас гледав да не ми се постари од 6 месеци
Само што ги добив за среќа хахах ми кренаа од ФОНД истото ми го кажаа Вирусните една година ,микробиолошки, хормони 2д и 3д не постари од 6 месеци
Затоа оф искуство ви кажувам дека се на една година, секако многу пари се даваат зошто и за тоа да си плаќа дупло