Здраво, јас сакам да прашам после 5 дневни ембриони и поминати 4дена од трансфер имате било какви симптоми, може зголемен апетит... јас имам навечер боцкања во матката и ништо друго. И кога да се направи првиот тест а да не е избрзан?
Оо колку супер вест. Собирам документи моментално, а кај вирусните секогаш најмногу се чека има гужва во државната лабараторија, ептен ми олесна шо не треба да ги правам пак
Оо колку супер вест. Собирам документи моментално, а кај вирусните секогаш најмногу се чека има гужва во државната лабараторија, ептен ми олесна шо не треба да ги правам пак
Samo da se nadovrzam na dr.kalcovski nemam praveno invitro prirodno ostanav bremena no rizicna bremenost super doktor e, i sum prezadovolna imam super iskustvo so nego
Zenski ajde mala pomos Denes napraviv test ne e posle ifv,imam uste 5 dena do dobivanje,pomos dali gledate nesto ili jas sakam da vidam
Мене ми кажаа дека важат 6 месеци. И во Систина на мм му побараа нови дека на тие им поминаа 6 месеци.
http://www.femina.mk/новости/животни-стории/приказна-која-влева-надеж-моќни-фотографии-од-близначиња-зачнати-со-инвитро-во-њуборн-клиника Bliznacinjata se moi
Ги видов уште кога ги објавија, преубави слики, успомен за цел живот. Нека ви се живи и здрави големи да растат и вечно да ве радуваат
Женчиња од кај земавте конзулиарно мислење за да продолжувате боледување,од клиниката каде правевте инвитро или? И дали се плаќа за истото?
Јас од ремедика земав,таму правев ивф,одев на преглед и тогаш и мислење земав,само прегледот ми наплаќаа.