Еднаш земав од клиника, следниот месец немаше термини и не ми се одеше со приоритетн и си земав од систина зошто таму ја водам бременоста од почеток не не ми наплатија.
Imam dosta terapija dali e dovolno 2 casa rastojanie od ispieno apce do drugo .Aspirin treba nautro posle jadenje ama tuka e estrofem Isto nautro. Pa imam impryl , pa vit c 1000, pa dekortin...navecer pak estrofem i plus vaginaleti 2x2 ... Pa i kleksani ako treba, tie mi rekoa so aspirinot ne smee da se blisku, na kolku casa rastojanie treba ? Sovet? Fala
Доволно е 40 мин од едно до друго, не мораш два часа, многу ти е Аспирин и клексан на 12 часа Ако пиеш сабајле аспирин навечер клексан, или обратно Само гледај во исто или приближно време Среќно
Aspirin planiram nasabjle da pijam, koga prasav sestrata koga e podobro rece sabajle pa togas kleksanot ke dojde navecer , kleksani nikogas nemam bockano valda e ok navecer da go bockam
Na Gak ima opcija za zamrznuvanje i anestezilozi za punkcija. Cisto e ! Odnosot i strucnosta na personalot e odlicen !!! Slobodno pisi mi poraka ako nesto konkretno te interesira.
Draga, Pozitivno iskustvo od personalot so odnos i strucnost! Gak e univerzitetska klinika Oddelot go rakovodi profesorot Tofovski i ima strucni doktorki koi rabotat so nego. Imaat oddel so strucni embriolozi. Moznost za zamrznuvanje. Punkcijata se pravi so anestezija. Uste ednas ke napomenam, odnosot na celiot personal sum PREZADVOVLNA!!!
Здраво здраво ☺ Дали има некој да сподели искуство Како да се намали хормон прогестерон на природен пат. Останатите хормони сите се во ред освен тој, па докторот ми рече дека е можно да ми одбиат документи за ваучер ради него. Треба повторно да испитам за еден месец, па доколку имате некој совет добро би ми дошол Ви Благодарам
Мислам дека има бактерија, а тоа доле е кои антибиотици може да ги пие што ќе делуваат. Како што гледам само на 2 антибиотика е резистентен што не би помогнале и еден што делумно би помогнал. Посетете уролог и ќе ви даде терапија или во клиниката каде ќе правите ин витро ако си за тоа тука. Додека не се среди бактеријата нема да можете да си продолжите со процесот
Прогестерон не се бара да се поднесе за ваучер. Да не мислиш на пролактин? Има цела тема за покачен пролактин, ако е тоа во прашање.
Одма после пункција ги почнав 2х1, сега сум 6 недела баш вчера бев на прво ехо и ми ги продолжија. Ти зошто ги пиеш ?