Кај некого треба повеќе, јас купив плус уште 16 фостимона. Прво почнав со три па со четири, па уште по еден мерионал. По пет ампули дневно.
Не сме единствени во борбата добивање детенце http://maxim.mk/taga-vo-semejstvoto-na-severina-i-igor-pejachkata-ochajna
Ги побара да ти ги дадат?? @ana 2015 ти треба поголема стимулација, многумина ја добиваат, не се грижи
добро де тебе нема да ти требаат али можеби ќе направеше добро дело ќе ги поклонеше Онака прашав бидејќи некои си ги бараат, а не познавам некој на кој им ги дале
Не ни помислив да ги барам. Ако јас се прашувам треба да се коректни од систина и на тие што требаат да им дадат. Треба малку човечност.
Кога пари им светкаат пред очи нема човечност никаде! Да видам па нема да поверувам дека некаде ги поклонуваат нашите неискористени на некого. Во Борн, Плодност дури далавери прават со супрефактот, а сигурно и со другиве. За срамота! Ако не заборавам и ако има што да побарам кога ќе дојде време ќе ги барам
Tocno mene mi gi dadoa site naednas 30, ne iskoristiv 6 I pola superfakt, im gi vrativ, na listata na denot na et pisuvase 24 puregon inekcii.
Ne,nisto ne mi dadoa.Puregonot sama si ja kupiv,i kako bese taa sto ja staviv vo stomak pred et,i taa sama si ja kupiv.