Za drugoto ne znam da ti odgovoram za toa sto jas bev na privatno i so kratki protokoli a time labs ne spaga ni vo transfer ni vo punkcija,se plaka posebno i e 400 evra
Denes imav ET , koga najbrzo mozam da se istusiram shube mi e deka mokrev vo lopatka kako i da se vika toa ...neka mi pise poraka ako ima nekoja kako mene so ne dodrzi za wc
Мене вчера телефонски ми рекоа дека мојот случај е спремен за разгледување, но комисија немало закажано и не знаеле кога ќе биде.
Pa jas i porano ja zimav , ona stavase datum od koga do koga gi primam vo zavisnost kolku inekcii se. Ama citam na nekoi im davale potvrda otkako kje gi primat. Jas sekako sama se bockav.
Jas se istusirav utredenta stoejki pod tus so mlaka voda( topla voda ne treba da se upotrebuva pri tusiranje posle transfer)
Драги феминки, сакам да ве охрабрам и да ви посакам да се тргнете од темава што побрго. Имав неуспешно прво ин витро на стимулиран циклус со еден ембрион без имплантација, па неоплодување на природен. На втор природен од една јајце клетка се имплантираше ембрион што сега е седмодневно здраво право бебе. Тромбофилија, проблем со тироидна, боцкања, терапии, разочарувања, плачење….. се е тешко и претешко, ама нема откажување. Само напред храбри жени, сите сте кралици, ако уште нема среќен крај, приказна уште не е завршена!
Devojki, najdobronameren sovet za site koi ne ste od Sk a sakate da nosite dokumenti vo fond vo Sk ne odete, ne se majtretirajte, aplicirajte vo vasiot grad, vo Sk vrakaat ne primaat dok... I da prasam dali ima nekoja sto ne e od Sk a i primile dok vo Oktomvri a se uste ceka odgovor??? Bidejki taa mi se isponasa drsko i u stil sakas li da ti gi primam i da go osstavam predmetot vaka, pa da cekaas do ne znam koga kako sto cekaat tie site sto ne se od Sk a donesle dok vo oktomvri!
Дали некоја од вас поднесла во документите за ваучер, пап тест кој не е целосно уреден (конкретно пап тест со бенигни промени кои асоцираат на хпв) а да добила ваучер, или мора пап тестот да е целосно уреден?