Neznam do sto e ama mene nekolku pati mi Imat izvadeno nelogocni rezultati . Imam vednas povtorevo vo biotek sosem drugi vrednosti dobieno koi se I logicni. Prijatelki moi so isto iskustvo se. Taka da ne I'm veruvaj povtoti na drugo mesto. Od taa pricina se na privatno pravam .
Na klinicka buohemija ama ic ne Im veruvam. Od iskustvo na nekolku navrati nelogocni rezultati mi izvadija. Srekja so ne I'm poveruvav pa povtoriv na drugo mesto. Inace ke imav greska terapija .
Mozes da si pobaras upat za vo Bukurest -tamu ispituvaat hormoni-jas ispituvav i vo Bukurest i vo drzavna i ok mi bea
Пред инвитрото не беше на испитувања на трансфузологија за тромбофилија? Обично одма се почнува со клексани уште во тек на процесот.
Bez denot na transfer denes 8 den i si dobiv. Bese kafeno sega vekje i crveno na brisenje.brzo brzo da ne zakasni ni den
Не ги прашувај не се они видовити па да знаат треба не треба ако не е испитано . Они сметаат ти треба да имаш 2-3 абортуси да те прати. Мене никој не ми кажа да испитам идам еве имам мутации так на маса треба од старт клексани. Ми вика земи андол 75 матичниот рано е од 6та недела клексани јас прокрварев 4+2 ми вика еве прогрестерон викам и клексани.. Вика не демек само андол.. Викам и клексани докторе треба ај иди земи купи да ти ставам најди си доктор да ти препише. Еве доктор чао пријатно. Ќе се убедувам со гиниколози.. Има генетичари што за тоа учат и ги разбираат тие генетски мутации не за џабе ако ги има ги чита и ти кажува и сега мене ќе ми каже матичниот од 6та недела. Овој генетичаров ми вика од старт клексани до 8ма ќе имаш абортус ако не почнеш. Испитај не го мачи телото да знаеш следно да почнеш од старт. Аспирин и клексан имаат друг начин на функционирање ако они ги сметаат за замена еден со др.
Јас сум немала абортуси па си испитав на своја рака, ако чекав од матичниве тешко да ми кажеа да испитам, се' на своја рака што прочитав од тука.
Абе мајками никаква со кичмата отишла со сестрами во катланово ја ставиле на терапија физикална. И викам мамо на воспален нерв каква терапија ти ставија бе... Идам на терапија со неа другиот ден ја гледам докторкава физијатар и викам докторке мајками тродон зема не помага, болка има како на воспален нерв терапија физикална . Ок ќе ја прекинеме ми вика еве апчиња за болка. И викам да и дадеме декортин по шема(ми кажа една фармацевтка стара - паталец) и ми вика па може ај да пробаме. Почна мајками за недела ипол како нова. Пред тоа матичната ја боцка цела недела кетонали и дава дорета, оваа и уклучува физикална. Абе човек да се мрдне основна терапија за намалување на оток на нерв кортико по шема треба да знае и матична и физијатар не јас да и кажам. Малку оф топик ама сакам да кажам нема потпирање на систем.