I jas cekam od 20.12 Za prviot vaucer, mi stigna na adresa vo pliko, ova bese pred dve godini, sea isto treba da e @hub nekade do kraj na januari valjda ke stigne
Јас имав поднесено приговор на 20.11 дири на 02.01 ми беше разгледано некако многу каснат овој пат првото кога го поднесов на 20.10 на 7.11 ми беше разгледано можете да се јавите во фондот секогаш ми одговрале најточен одговор ке си добиете до каде е стасан предметот
Dali mose brojce bidejki sekogas koga vrtam nikoj ne mi se javuva Ima 5 brojcinja na webstrana znam no nemozam da dobijam nikoj sekako ke pocekam praznici sega se
Ako moze nekoj da odgovori -bremena sum veke 3-4 nedela megutoa se razbolev-mnogu me boli grloto i epten kaslam-so sto se lecite? Dali e dozvoleno septolete ili nesto drugo?
Секогаш правам и инсулин зошто во пубертет ми беше многу покачен земав терапија околу 10 години сега е ок. Тестостеронот ме нервира што е секогаш до границата ама пробував со нане чај по 1 литар дневно да го симнам....
Septolete ne ima edni vo zegin na baza na propolis i vitamin c dozvoleni e za bremeni, povekje caj supi limon… jas se inhalirav, mleko so pregoren seker.
Мене ми кажаа дека декември немале комисии, имало само последната недела една, може затоа толку долго било. Баш ќе се јавам после празников во среда да прашам дали има нешто ново за мојот предмет.
Mi treba sovet Na 30.12 (14 den od transfer) beta :51 vrednost Na 02.01 beta : 96 vrednost Denes na 04.01 : 132 vrednost Ne znam shto da mislam se plasham da ne e vonmatericno. Na pregled imam zakazano na 8.01 do togas ne rabotat poradi praznicive i ne znam shto da pravam i shto da mislam. Dali imas nekoj odgovor za malku da se smiram? Sekako da odam na lekar na eho so ovaaa vrednost nishto nema da se vidi.
Не се дуплира како што треба,имав две вонматерични исто така слабо идеше ама имав и болки а и крварење,што не значи дека кај тебе е така. Исто кога имав мисед слабо растеше бетата и не се дуплираше. Мирувај овие денови ако немаш крварење и болки ако те боли нешти појди си на гак сигурно имаат дежурен,но и многу е рано дали ќе можат нешто да видат,сигурно ќе ја следат бетата
Здраво,дали може бета да се провери на 13ти ден од трансфер? Дали тие што имавте висока бета чувстувавте ли некои промени?
Nemam krvarenje i nemam nekoi bolki. Primam progesteron terapija prolutex i krinon gel. Vas kako vi se dvizea brojkite vo vonmatericno i dali navreme ja fativte ili moravte da pravite laparoskopija? Ve prashuvam bidejki septemvri pravev laparoskopija i mn sum isplashena.
Јас проверив бета на 13 ден ако не го сметаме денот на трансфер. Мислам дека можеш да си провериш. Промени имав ама искрено не знаев дали се од терапијата што ја примав или поради бременост. Многу е рано за симптоми затоа што сме под доста терапија после трансфер. Кај мене мислам дека промена беше тоа што имав многу гасови.
Здраво, после неуспешно инвитро, направен преглед и се е во ред со матката, чисто е. Ми е пишано да направам анализи на кариотип, хомоцистеин, тромбофилија, и од ново за тсх, фт4, атпо и витамин д3. Ми кажаа дека може сите државно да се направат. Дали има некој што ги правел овие испитувања, да сподели?!