Јас со краток протокол доплатив околу 15 000 ден до трансфер со ваучер,а по трансферот уште 15 000 ден за терапија за две недели само додека не направив бета која беше негативна.
Од втор ден циклус почнав со стимулација, траеше 7 дена ,потоа пункцијата беше на 10ти ден од циклусот. Со ниско амх сум и извадивме само две јк од кои една беше зрела за оплодување и направивме трансфер на 5ти ден од оплодување.
Инаку доплатата зависи што ќе ти даде даде плус да боцкаш што не покрива фонд. А можеби и ништо нема да доплатиш.
Каде беше и како си задоволна јас се мислев Гаг но кај владимир ну борн се одлучив од консултација Ќе пробам сега со краток со ваучер исто сум Фала и ти посакувам успешно доколку сеуште не си правела тест
Јас бев кај Владимир Трајковски,Њуборн Докторот е супер секако само позитивно мислење имам за него и го препорачувам,а инаку точно пред 1 година правевме, неуспешно беше сега пак ќе аплицирам за втор ваучер и пак ќе одам кај него дефинитивно
Super ne sum pogresilaaaa ke se druzeme ovaa godina vo trudnickii so lesnoo Jas imam 3 pozadi sebe sega mora da e pozitivno
@Orhideja7593 @Bjanka1992 ви посакувам среќа и на двете што побрзо да се тргнете од оваа група и директива во труднички муабети
Progesteronot e sega zamena za prolutex kaj nas a progesteronot go ima vo kosovo i od tamo si gi kupuvaat a orginalot progesteron e naj dobar od turcija i mnogu se eftini 4 evra edna inekcija
Mnogu dobra doktorka e ne e žena što te gleda kako para pred neja na sve ti odgovara duri i pomos ti nudi vo sekoj pogled
Јас сум кај др. Татјана , прво и успешно инвитро, јас супер поминав, отворено разговара за секој ризик со тоа што јас не прашував многу ни за самиот процес ни околу терапијата, некако максимално и верував, за се што дополнитрлно ќе треба да прашаш ќе се јавиш кај сестрите и добиваш брз одговор
Ти благодарам,има некој таму горе што знае колку сите ние посакуваме и какви мајки би биле кога ќе ни се оствари желбата и затоа ќе не награди кога тогаш . Само верба ❤️
Ете може јас кога правев ин витро лани во мај ми го понудија како терапија и меѓу прогестерон депо и пролутекс си избрав пролутекс дека има помала игла не ни знаев за ова покасно го дознав. Зависи кога ја ставиле забраната.
Devojki mi treba mislenje: Kazete mi spored vas dali doktor Lazarevski ili doktor Trajkovski? na dva uma sum..
Kade misis ti deka treba tamu nekoj se zadovolni od trajkovski nekoj od lazarevski sekoj kade e imal uspeh tamu ke ti preporaca jas od lazarevski prezadovolna imav prvo uspesno inv