Мислам да си закажеш консултација кај двајцата и да видиш со кој повеќе ќе кликнеш. Јас сум кај Трајковски и не би го менувала за ништо, прекрасен од секој аспект и препосветен
Zenski dali gi imate upotrebuvano redostim doktorkta mi gi prepisa dobri bile za implementacija fala poz
Ги почнав ден два пред трансфер сега сум 10та недела, нема многу на интернет за редостим, а и јас не сум прашала зашто ми ги препишаа, како што пишува е за подобра имплементација, за повторувачки спонтан абортус... до сега сум немала спонтан, ова ми е прво инвитро и прва бременост
Kazi mi dali ti e uspesen transferot bremena si taka epa ajde da probam i jas a deka se skapi skapi aw
Supwr fala mnogu ke odam sabotaa zdravje na 3ti den vamu na ginekologijaaa za hormoni sto e na gak fala mn
Да бремена сум, скапи се, ама има 40 таблети, јас пијам по 2 на ден сабајле и навечер, така да има за 20 дена, целата терапија е прилично скапа ама само да биде со успех па за пари ќе заработиме
Toa da no bas ubavo sto mi kaza rabota e deka se efektivni da ne se samo kolku reklama za pari toa e najbitno epa dobro ke gi pocnam znaci spored tebe tamu pred transfer da gi pocnam
Јас кај Лазаревски не сум била и не можам за него никакво мислење да кажам. Трајковски е во секое време запознаен со ситуацијата, знае кој доаѓа, за што, го знае случајот, внесен е во секој случај, не сме му само бројка. Од тоа што слушам општо за Систина е дека е доста гужва и се чека. Во Њу Борн повеќе од 10 мин не сум чекала. Повеќе приватност има. Мислам нема да згрешиш кај и да отидеш. Со среќа!
Зависи кога ти каже докторот, мене ми дадоа листа на терапија што треба и од кога треба да почнам да примам, после позитивна бета дел од терапијата ми намалијаи кога бев за срцева реакција исто ми намалија уште дел, сега примам само циклогест, клелсани и редостим. Тебе од кога ти кажаа да ги почнеш, кога ќе правиш трансфер ?