Да веродостојни се-јас на 10 ден од трансфер со 3 дневен ембрион направив тест и излезе позитивен.Исто и јас неможев да дочекам. Слободно можеш да си направиш...
Јас правев таму ин витро прво по долг протокол, кај др. Верица, можам да кажам дека е многу посветена, внимателна, коректна, внимава на се, амаааа баш искуство нема.. и моето беше неуспешно, без никакво образложение за понатаму. Т.д јас не би одела таму. Во Скопје има многу поискусни доктори од таму.
А што е конкретно Ера? И на книниките во Солун што ги контактирав го прават а не знам што точно значи. Само Ера е 1000€ а пакет Ера, Емма и Alice 1300€. И што помагаат и тие Емма и Alice?
Има во Скопје да, ама некако почна многу гужва да има секаде. Иначе и во Скопје не ти кажуваат зошто не е успешно и мене не ми кажаа. Ме интересираат искуства. Се мислам каде за следно да одам.
https://yourivfjourney.com/the-era-...can't,guiding clinics towards greater success. прочитај го и обрни внимание на An ERA test can’t guarantee a future pregnancy. Other factors, such as poor embryo quality, blood disorders or immunology factors, can cause implantation failure. So it’s an objective, extra tool for guiding clinics towards greater success. https://crgh.co.uk/directory/investigations/endometrial-health/ има и видеа на youtube така да прогуглај. Мене од два различни др од две различни држави ми беше истото кажано , дека пред повеќе години ги користеле овие методи но не јавиле некој успех а се скапи. Да сакаше др во Солун да ми земе пари за ова ќе ми го направеше. Јас прашав а тој ми рече НЕ. Сепак одлуките се лични па кој како мисли.
Мене тест за рана детекција на 12ти ден ми покажа негативен, Sure Check на 13ти ден ми покажа бледа линија на 15ти ден има позитивно хцг со 3 дневен ембрион
Ти благодарам, ми ја врати надежта. Утрово на 12 ден со 5 дневни бластоцисти Self Clear ми покажа негативен резултат. Дефинитивно ќе видам во вторник преку бета. Дали имаше нешто од симптоми?
Ne davajte pari za sure chek koj e najskap . Quk lab mislam se vika i e 30 den .najeftin e I e senzibilen e . Brzo detection b hcg vo urina.
Vidi po drugi apteki... od Skopje si ? Od koj del ? Po 30 den pa cesto gi povtoruvav mada naj relevantno e preku krf. So srekja I cekame pozitivni vesti
Ти благодарам. Ги знам кои се. За првата бременост пред 7 години само овие ги користев. По 2-3 на ден правев за да следам затемнување на втората линија. Сега ги нема. Од Ск сум, но само Еурофарм и Зегин аптеки ми се во околина. Не ми се шета по други делови од градот. Ако знаеш конкретна аптека од кадешто ги купи, би ти била благодарна да ми кажеш.
Ги има во аптеката во Систина и Ани фарм ги има И ако си накај Ѓорче у една аптека кај пазарот ги има