Јаз ги земав од аптека карши поликлиниката во Ѓорче позади пазарчето . На ФБ ги има јави се прашај Apteka Terijak Skopje.
Zdravo, da mi kazete iskustvo od operacija za varikocela i dali ima podobruvanje, kolku vreme e potrebno postoperativno oporauvanje. Vi blagodaram
Немаме лично искуство, братучед мој се оперира катастрофа спермограм имаше пред операцијата ама за жал така му остана и после операцијата и тоа со пиење терапија плус милиони суплементи и смени начин на исхрана сепак никакво подобрување наредните две години..... понатаму што и како незнам ништо затоа што нит сум да прашам ниту тие сакаат да кажуваат веќе ништо. Што не значи дека кај други ќе биде вака,секако секој организам различно. Со лесно ❤️❤️
Zenski ve molam za mislenje. Pocnav so stimulacii, a sum nastinata morav da pocnam i antibiotik Citeral bidejki mi se spusti na belire drobovi Se nadevam deka ke mi pomine, bidejki za nepolna nedela treba da imam punkcija....strav mi e ako ne ozdraveam dali ke imam punkcija, a i vaka sum cela so antibiotik
Сме биле настинати и на пункција и на трансфер па било се во ред,не се секирај ти имаш време до пункција ќе помине
Nekoj da spodeli iskustvo za ivf kaj dr. Aleksandar Bojadzeiv? Isto taka me interesira kolku cini celata postapka vo sistina? Blagodaram
Само грчеви како менструални болки и градите ми беа чувствителни Не можев да најдам во ни една аптека, а Sure Chek веќе го имав дома 530 беше hcg во здравствен дом кај нас си ја направив, не ја повторив по 1 недела го видовме бебуш по 3 слишнавме срце. Сега сум 11 недела
13 ден, но вчера направив домашен тест и ми покажа негативен, но менструација се уште немам добиено па на тоа гледам како на позитивен знак. Инаку во вторник треба да проверам бета преку крв.
Dali ima kontaindikacii Bemfola i Cetrotide, so antibiotik Citeral sto go pijam poradi nastinka. Mu pisav i na dr. No go nema da vrati. Na 5ti den od stimulacii sum
Jас прв пат поднесов кај мајка Тереза, ама сега мислам дека е сменето кај Црвен крст (нека ме поправат ако грешам).