@niticka vitamin d kupuvav od aptekata pod hemolab laboratotlrijata na dr koco transfuziologot vo vid na sprej kojse prska pod jazik
ти кажал таблети 400 ие или само таблети? Затоа што ИЕ е еднакво на Интернационални единици и тоа ја покажува концентрацијата на лекот. Не е битен производителот или формата, се додека се прима дозата искажана во ИЕ.
Neznam kako se vikaat sestrite, no slabickata prvo mi kaza deka se plakja, a potoa koga bev, na drugata sestra (polnickata) i kazav deka nema da mi stigne prvoto shishence i mi go dade i vtoroto. Istiot den i smetkovoditelkata mi go dade isprintan list od stranata na fondot, sto mi sleduva. Ne trebase jas da im go davam za da se dokazuvam sto treba da mi dadat.
И јас сум кај Лазаревски, исто со мутација на некои тромбофилични гени. Ваучер земав септември, но исто одложивме за три месеци за да делуваат витамините и аспиринот. Ете имаше успех. И клексан почнав две недели пред трансфер. Така да опушти се овие два месеца, нека делуваат витамините.
Jas pijam Vigantol,a mi pisuvase tab;leti da pijam,taka sto voopsto ne se sekiraj. @spirkovski kako si?
Sega vidov deka suprefaktot mi e za do denes, osven vo aptekata vo sistina vo koja druga apteka da go baram?
Od skopje sum da ama do sega i dvete sestri od new born i slabata i debelata mi rekoa isto, deka ako ne mi stigne ke si go kupam
Nemam, sega im se javiv im kazav deka po site kliniki im davaat po dve i deka vo listata od fondot pisuva za 22 bockanja a jas do denes 14 pati sum bockana, i ke mi se javat da mi kazat sestri bile zafateni vo momentov
Ufff denes denov mi e haos, imav sabajle bolki pocna da mi tece kafeavo rekov dobiv, no ostana na kafeavo, sega cekam rezultat od beta so Gospod napred
Лелеее стварно срамота. Ако може да помине ќе си лапнат 2000. Треба да покажеш заби за да добиеш се што ти следува. Некој што не се распрашува ќе си плати. Кој знае колку пари зеле само од супрефактот.