Која сестра те праќа на одел за трудници? сашка или од главен пулт? Ако не е Сашка пиши и порака нејзе. Јас правев инвитра кај него но останав природно бремена и он ми ја следи бременоста, тој и ќе ме пораѓа.
Која болница во Солун ја препорачуваат за правење на инвитро и дали некој имал искуство со инвитро во Солун?
Leleeee se iznamaci so vaucerov za vtoro dete srcka I jaas znam za komisija e denes da, 22.1, im zvonev pa mi kazaa
Daa od sredina na oktomvri imam podneseno i 3 pat mi go gresat denes ajde mozebi ke zavrsam rabota kako sto treba
Se e so nekoja pricina. Veruvam bog gi redi kockite vo pravo vreme, pa da bide i vaucer i pozitiven test
Висок е инсулинот. Мој совет пред да го симнеш немој да правиш ин витро тој е еден од причините зашто нема имплантација на ембрионот, кај мене тој правеше проблем. Оди на консултација кај ендокринолог во меѓувреме пред да почнеш со процесот.
Моја блиска другарка имаше исто и знам и дадоа дабростон да пие и реков многу да одмара да лежи и редовни контроли и добро беше се до крај ене ја сега шеќерката има 6месеци.
Zdravo zenski,edno prasanje,ovaa treba da mi bide 3 mesec za dobivanje posle ifv,ama kaj mene go nema,obicno dobivam na 25 dena,si pomisliv poradi stimulaciite ajde na 28 den ama denes e veke 32 den a jas simptomi za dobivanje nikakvi,testovi negativni,nekoj sovet,iskistvo vakvo?
Zdravo Mi odobrija vaucer,ke pravime invitro iako nemam 6 meseci staz vo novava firma(imav prekin vo staz) Kako e procedura za boleduvanje i patoloska ponataka dokolku e uspesno invitroto se razbira
Јас кај црвен крст ги однесов и изговорот што ми ги вратија беше дека работел и фондот во мојот град,зошто земале плата. Искрено многу ме изнервираа но тоа е тоа,си поднесов во мојот град и чекам сега одговор.
Мене ми е низок исто колку твојот.. Пиев метил фолат и метил б 12 долго време ради мутации. Сега ми го следи доктор Јани вика додека е низок е добар. И ми исклучи терапија фолна и метил б12. Не ми бил проблем во забременување еве сега сум 20+4