Јас од iHerb нарачувам микрогенизирана од 25г / 180 таблети. Најефтино ти е од тука. За 1000ка имам за три месеца (ми препиша Трајковски по 50мг на ден), овде кај нас и по 3000 е истово,нарачај си од iHerb. Сега цената е 1176 моментално а јас имам нарачано од претходно и поефтино ја начекав на попуст.
Здраво девојки, ми останаа три шишенца метилирна фолна на now, од по 90 апчиња, ако му треба на некој нека ми пише во порака, ќе ги дадам за поволна цена.
@Orhideja7593 за колку време ти стига пратката од iherb? Ја сакам одамна да порачам, многу се поефтини од таму суплементите, ама не знам да не чекам многу за достава.
За помалку од три недели.Искрено се исплати да се почека разликата е ОГРОМНА во цените плус порачувам повеќе работи и многу се осеќа разликата
Devojki sto pievte za glavobolka, imam jaki bolki probav i so paracetamol, no ne mine.... 6 den od transfer mi e, smeam li brufen... Znam deka e steten, no bolkite se nepodnoslivi
Дополнителните се доставуваат во фондпт кај Мајка Тереза во архива. Јас поднесував сега пред 1 месец.
Здраво женски, Ќе знае ли некоја да ми каже која цена е трансфер на ембриони, во Систина имаме замрзнати.