Jas devojcinja ne uspeav ovoj pat negativna e betata, taka trebalo da bide. Na site sto ste vo postapka vi posakuvam mnogu sreka.
PA I jas bev taka za nekoj den, samo so jas pred da se donese zakonot so fiskalnata si otidov v socijano za povratok Na pari ( neli odese Na TV zabesplatno invitro) I od socijalno mi rekoa deka treba remedika da mi GI vrati a ako ne tie ke mi GI vratele. Posle nekoe vreme mi se javija od Remedika za povratok I Bea bas fini, kako- ona so ti sleduva zosto da ne si go dobies. Znaete li dali treba inseminacii za izospermija?
Исплачи се душичке.. лути се колку треба, викај ама не се откажувај! Собери сила, па почни си од почеток. Те гушкам силно!
Lele mila bas mi e zal,a se nadevav deka ke bide,mi davase podrska,ti i kukla,ne se razocaruvaj,se ke si dojde na svoe mesto
Ke bide Mila, ke bide!! Ne se otkazuvaj!! Znam deka e suvisno Sega se, koja sto I da tikazeme. Glavata gore I so novi sili!! Nie SME site tuka.. Te guskam
Гледам не се изјаснив, не е за мене. Инаку ќе се покрие се, па отпосле да се среди со фзо и ваучерот. Не е као на лепе очи. Имам слушнато за доста вакви случаи, па зошто да не?
Жал ми е душичко,утеха ми се сите успешни инвитра,и навистина ми е жал кога ке прочитам вакво нешто Кое по ред ти е прво ли .Ајде знам како ти е поминав еднаш низ тоа и знам дека џабе е што и да ти речеме,ама ако не за некој ден, за недела две ке бидеш спремна и со надеж за понатаму да се бориш.
@spirkovski Немој да мислите дека немам што да кажам па ги шлапам човечињава, туку занемена сум од неправда
Milicka mnogu mi e krivo samo ocekuvav koga ke ni pises da se raduvame no ne ocajuvaj ima zlaten Bog ke ti dade sledno dupla radosf samo isparavi se i prodolzi da se boris
За дојагноза азооспермија мислиш или некоја друга? Ако е азооспермија не треба инсиминации. Дирекно инвитро затоа што е тезок машки фактор.
Mnogu e rano na 9 den, duri na 13 od transfer. Mada jas pravev domasen na 10 den i imase soooosema bleda crta. Samo pozitivno, bez paniki, uste nekolku dena se vo prasanje. Ti posakuvam mnogu sreka.
Sega da prasam za klku vreme moze pak da se aplicira za vaucer? Jas aplicirav vo januar, i dali site dokumenti od novo se vadat?
Dusicki da ve prasam ako nekoja od vas ima iskustvo so pokacena sedimentacija vo krvta od sto bi mozelo da bide nemam rasipani zabi nitu sum bila bolna vo skoro vreme mi baraat da e poniska od 10 za da pravam proodnost na kanali za vaucerot..?