Ako si od sk I ako ne si vo new born mozes da odis kaj niv na bockajne. Jas imav so fostimon I meriofert muskulno so promena na pravec. Vo remedika I vo.sistina mi gi stavaa. Normalno vo koja bolnica go pravis ivf to. Samo obavrzno nosi ja semata.
Pred da odam na transfer dali treba gladna ili nema veze toa ? Znam so polna besika treba ama zaboraviv da prasam za jadenjevo.
Newborn Slobodno možeš da si jades i piješ ke si poneseš sishe voda so sebe 500ml ako si vo newborn oni den unapred ti prakjaat lista golema na viber sto sve treba da zemes od terpaija 3 4 sati pred transfer
Zdravo Dali poznavate nekoj sto prijavuva trudnici i kako odi taa procedura.. Ke pravam transfer brzo i golemi se sansite da me odjavat od rabota dokolku e uspesen a daj boze da e uspesen Fala vi
Може и општ матичен да те боцне, мене ме боцкаше матичната на мајка ми дека мојата беше во друг град, за викенд комшика што е медицинско лице, можеш и на итна за викенд.
Mozez na denot na transverot da si otvoris boleduvanje i ne smeat da te odjavat dodeka si na boleduvanje ako si na neopredele o rabotno vreme ili dokolku dogovorot ti vazi seuste
Devojcinja, moze ne e moment, no da si prasam Dali imavte zgolemeno libido i ogromna zelba za seks. Obicno mene toa mi se slucuva dva do 3 dena pred da dobijam, znam deka ne smeeme, no. Isto da prasam tie sto zacnale so invitro posle potvrdena bremenost dali imale odnosi❤️
pa mislam deka nekoi raboti ne se kontroliraat i ne se stetni. Da se nema fizicki odnos ... bar taka mislam
Јас правев трансфер со две, едниот беше подобар ембрион. Се фатија и двете, се породив пред една недела ☺️
Spored zakon za rabotni odnosi ne smee da te odjavi osven ako nemas napolneto 6 meseci vo firmata vo koja rabotis.
Da ve prasam, dali ima nekoja clenka sto e vo ivf postapka kaj Ivanovski ? Da mi kaze, prva smens dali im pocnuva od 07h ili od 08h? I dali koga se nosi vaucerot i se dobiva taa semata, se uste se plaka kao 2022god po 6.000 den