Од 8:00 почнуваат. Јас лани бев кај него, на крај платив, никој не ми побарал пред време да платам. Кога го однесов ваучерот добив шема и толку.
Zdravo devojki na bratucetka mi i se dešava nesto ne znae sto moze da e denes i e 6 den od embrio transfer i e 5dneven embrion vraten (blatocista) zamrnat embrion i na tretiot den imase mi pokaza na slika na brisenje svetlo rozeva boja i tolku ne se pojavi veke a denes imala gadenje povratila malce vcera napravila test domasen negativen i rekov rano e no ne i drži hahaha dali e mozno da e ova rana bremenost a do menzis da i dojde ima uste 3 dena na 27 januar i bese embrio transferot vo 21 den od ciklus
Не знам ни јас, членката пишала така било во 2022, јас кога бев ништо не платив пред процесот, платив на крај тоа што не следува од Фондот.
Дали има некоја членка што во скоро време правела Ивф во Систина со примена на embrio glue и assisted hatching да каже која е цената од прилика? И интралипидна инфузија колку време се прима?
Кај нас се Швајцарски, во Грција се италјански за тоа прашувам во Бугарија од каде се ако ги имаш те молам провери го потеклото сакам да нарачам