Здраво на сите, кој доктор од систина и њу борн би ми го препорачале за ивф ? Поздрав и многу многу среќа на сите ♡
А некој да има искуство со Ремедика и Ултрамедика да сподели, зошто за Систина и Њуборн стално се пишува а за овие не. Прашав пред некој ден, никој не одговори, па пак да пробам.
Јас имав ивф кај Ивановски смената не знам точно кога им почнува но јас за пункција имам одено кај 8:15 и немало никој за преглед т.е во чекална за кај ниту еден доктор. Веројатно од 9 почнуваат со прегледи. Вторник е втора смена. Шема ти даваат зависи како почнуваш со ивф тогаш даваш ваучер и упат од матичен гинеколог и не се плаќа ништо.
Mene mi e zakazan pregled ama ne razbrav dali 7.45 ili 8.45 i druga clenka mi pisa izgleda od 08h pocnuvaat. vo guzva bev koga mi zakazaa zatoa prasav i tuka od kolku e prva smena Sepak ti blagodaram Inaku i jas imam cekano za punkcija 1 saat, otidov porano i si cekav u prazna cekalna ne e strasno se pominuva
Za ultramedika ako e taa ultra medika podole od zoloska Gradina na prvi ili vtori sprat vo stan bese ordinacijata tamo nikad nemoj da ideš bevme so moja drugarka tamo na za invitro nikakvi uslovi sinot njezin togas imase 17 godini "embriolog" ja uništi so inekci ja ispumpa na kraj i reče ti ne si za Invitro licen svedok sum jas Remedika sistina ili newbron momentalno statistika od lugje sto kazuvaat newvorn e edna od naj dobrite invitro bolnici
Јас секаде бев дали консултации или инвитро, њу борм се најспецилизорани за инвитро и имаат највеќе новитети и методи што ги има само таму систина се ок исто ивановски но тешко термин и презафатен е Човекот Ремедика веќе сите си заминаа незнам дали некој во последно време оди иначе Петановски врв
Edno 5 sestri od remedika sega se vo newbron od remedika Hadži lega sega e vo newborn 3 doktori za ivf se tamo Hadzi lega Dr trajkovski i Dr tatjana