Мн брзо некако овој пат се собираат . Јас на 23.01 поднесов денес се јавив од сабајле ми кажаа одобрен ти е ,ќе го пратиме по пошта
Kaj Adamovska bev za utvrduvanje na bremenost I posle koga prokrvariv. Prekrasna zena. Zakazi si konsultacija I proceni sama.
Iskustvo so embrio glue mi rekoa da izber dali sakam da go koristat ili ne pa sega se mislam ne se mnogu 5.000 ama sakam da slusnam i vasi mislenja za prvoto ne sum ja koristela taa metoda
Не е пресуден фактор за успех,но не губеш ништо само 5000ден,што и не е кој знае колку во споредба со други трошоци во текот на овај процес. Јас во ремедика правев.
Со ембрио глу, ништо не губиш, може само да добиеш. Доколку не ти претставува финансиски терет, да не се мислиш.
Јас имав неуспешно но можеби проблем се и самите ембриони Ембрио глу секако придонесува поголем успех не ти е гаранција но пробај не губиш
Здраво....Мојата состојба е оваа.Од медицински аспект ни јас ни мојот сопруг немаме никаков проблем како што кажа мојот гинеколог необјаснив случај сте направивме 4 инсеминации и неуспешни беа, сега започнавме инвитро постапка кај др.Трајкоски во Њу Борн во моментов пијам Цикло Прогинова 21 ден по шема после тоа ми закажа повторно преглед и ми спомна боцкање.Е сега што следува после овие таблети дали некоја има вакво искуство ми кажа дека ќе е по долга постапка и дека инекции ми биле покриени од фондот Ве гушкам