Јас правев ивф кај Митко Ивановски во Систина и сум презадоволна, докторот беше многу емпатичен, стручен, трпелив, достапен во секое време. Имав успешно ивф од прва и близначиња. Ако се одлучам за трето, без размислување би отишла кај него
Имав ваучер од фондот, доплатив само за инекциите за стимулација, ги потрошив тие што ми следуваа од фонд, платив околу 200 еур. Друго немам ништо платено дополнително, исклучок терапијата после трансфер и интралипидна инфузија два пати бидејќи сум со хашимото.
Dali upatot sto gi izdava maticniot za kaj izbraniot ivf doktor ima vaznost pr. 24h ili ne...? Primer da zemam utre od maticen a da odam da odnesam kaj ivf doktorot, sledna nedela, moze li?
На консултацијата кога добив ваучер, бев без упат. Ми објаснија дека ако очекувам менструација за време на викенд (недела), матичната треба да ми издаде упат за петок, бидејќи матичните не работат за време на викенд. Ако не се добиело менструација тогаш, треба да се поништи упатот и да се побара нов.
Супер....те молам пиши ми го бројот на кој им ѕвоните каде би мозела да прашам.....и јас поднесов на 21.01.2025. Фала многу
Здраво, дали некој зима микронизирана DHEA и каде може да се најде? Ми треба а не можам да најдам никаде
Ke si zemes upat bez dadum i ke ti vazi podolgo jas mojot go zemav ponedelnik a bev na pregled duri slednata sreda a upatot si vazese