go ima i na stranata Валентина Кировска +389 70 217 210 jas dva pati zvonev dva pati mi krena zenata epten e fina ,zvonev odprilika kaj 8 ,8 i nesto samo sho ke stasav na rabota
Фала на одговорот...и мене ми крена Валантина. Не им беше пратен ваучерот се уште по пошта па си го земав од кај нив. Се некако брзо се заврши и мене ме изненадија со тоа за колку брзо ги одобрија ваучерите
Zdravo na site. Da ve prasham za kontakt brojche ili mail da ne ima nekoj od sluzhbata odgovorna za vaucherite? Dali odgovoraat redovno? Jas podnesov na 11 januari i ushte nema nishto dobieno preku poshta. Pozdravche.
Jas od August cekam vaucer I se Nesto doplonitelno mi Baraat I uste ne mi go odobruvaat,SE smeni I komisijata pa pa SE Nesto Baraat I taka...
Валентина Кировска +389 70 217 210 одговара на повици...нејзе ја прашав дали ми е разгледано барањето и дали е одобрено, а после ѕвонев во архива на 02 3289 024 (овде биди поупорна со ѕвонење не креваат на прво ѕвонење) прашав дали е испратено веќе по пошта или се уште е кај нив за дали можам да го подигнам ваучерот од кај нив... иначе информативно барањето го поднесов на 21.01.2025, а вчера го подигнав ваучерот од кај нив. Претпоставувам дека и твоето барање од 11.01.2025 е веќе разгледано.
Здраво, дали некој има до сега добиено известување од комисијата дека се упатува на гак на оддел за инфертилитет со цела документација? Телефонски само ова ни го кажаа а известувањето го немаме уште па не знаеме што значи..
Zdravo imam edno prasanje koj moze da kaze I dali mu se ima sluceno na nekoj so kasnenje na menzis 4 dena I 12ti den od embrio transfer so 5 dneven embrion beta negativ iskocila, dali moze na 14 den da pokaže pozitivna Beta. Vi blagodaram mnogu
Dokolku e pod terapija so pogesteron nema da dobie duri ne ja prekine terapijata.Bidejki e na 12ti den betata negativna iskreno ne ocekuvam deka bi bila pozitivna za 2 dena. Jas na 5 dneven embrion pravev beta na 10ti den i bese negativna. Posle 2 dena prekinav so terapija i si dobiv ciklus. Na 5 dneven embrion bi trebalo na 12ti den barem malku da bide kacena betata.
Јас искрено, изгубив скоро цела година борејќи се за ваучерот (го изгубија, го бараа, па приговори, па менување комисија....) камо никогаш да не се обидев за ваучер, изгубив време и скапоцени ј.к. што не се враќаат Сега само бараат причина да не го дадат
Јас искрено, изгубив скоро цела година борејќи се за ваучерот (го изгубија, го бараа, па приговори, па менување комисија....) камо никогаш да не се обидев за ваучер, изгубив време и скапоцени ј.к. што не се враќаат Сега само бараат причина да не го дадат
Za tie sto vi se izgubeni vaucerite prasajte vo arhiva ima mnogu ne podignati vauceri ili vrateni od posta a za tie sto se izgubeni a ne se vrateni vo arhiva imate nova opcija da si go podignete ke povarate bar kod od arhiva i so toj barkot od posta ke vi dadat porvrda deka ne e podignat vaucerot i od fondor ke vi dadat eden dokumet da potplnete i zaverite kaj notar i da si go podignete vaucerot toa e novo sega od 01.01.2025 jas bev prva sto go podignav taka vaucerot ama mi bese povtrno zgresen pa vo posleden moment go opravivme i si go zemav direkno od fond
Исто и кај мене. На крај после 6 месеци чекаме ми одобрија со донор. Правев приватно без ваучер со мои за жал не успешно. Се надевам ќе имам можност да правам барем уште еднаш со мои иако веќе сериозно ме гази времето