Овој метод во Њуборн го користат на сите секогаш и не го наплаќаат,баш прашав така ми кажаа. Мене ми беше прво инвитро и не сум постара жена
Со ваучерот кога не ви ја наплатија во Систина исто правевте? Други трошоци дали имавте и кои ви беа таму вон ваучер и дали имате сметка, извештај нешто од наплатените ако сте имале плус трошоци?
Мене лани не ми наплатија, со ваучер бев, а доплатив само 5 мериоферт и имам сметка. Сега пак сум со ваучер, ќе видиме дали ќе ми наплатат.
Sega pred 7 dena pravese Invitro bratucetka mi kaj tatjana nisto ne pisuva vo izvestajot deka I e pravena ovaa metoda I vistina e zašto jas ja prasav doktorkata za assisted hathing ova ne garantira deka ke ima implantacija poveketo se koristi kaj zeni so namalena Ovarialna Rezerva Kaj zeni so slab embrion sto ne moze progesteron da go postigne da go zdebeli endometriumot znam deka ima edna inekcija pred transfer te bockaat Kosta 60 evra za da embrionot se zakaci podobro kaj nekoj ja stavaat gi izvestuvaat kaj nekoj ne.
Па докторката има можеби такво мислење што не значи дека е точно.Точно е дека нема гаранција,затоа мене ми кажаа сама да одлучам дали сакам или не.И пак не е точно дека се користи кај намален АМХ мојот е добар,ендометриум ми секогаш 11 пред трансфер,и одложен трансфер вториот пат поради висок прогестереон.
Здраво ме интересира како е ситуација кај др Лазаревски од систина? некој ми кажа дека не примал мн пациентки, дали е тешко да се дојде до термин кај него…планираме со сопругот да го правиме ин витрото со него во систина преку ваучер па би ве замолила за некоја пресна информација,би ви била благодарна❤️