Кај секој се различни симптомите како што читам, не се оптоварувај со барање симптоми, само позитивна мисла. Ти пуштам сила и ти посакувам успех.
Од последните коментари тука на форумов прочитав дека кај црвен крст се поднесуваат документите и затоа таму ги дадов.
Smeam li da pijam paracetamol za temp 38.8 a momentov sum vo faza na stimulacii? Kaciv temp ama da ne go zamaram doktorot ako bila nekoja vo slicna situacija da pise
Не само што не го замараш докторот туку мораш да го известиш за температурата, мора да знае и реагира и тој. Во дел од случаите се одложува пункција, некогаш се прави пункцијс, а се одложува трансфер, но тоа е одлука на докторот. Инаку парацетамол смееш да пиеш. Единствено тоа и смееш
Kaj nas bese asthenotetrazoospermia ne znam koja e razlikata kaj mene nemase problem 4 inseminacii imavme Ne uspsni, in vitro prvo uspesno od utre 17 nedela vekje od bremenost. So IVF mozete da dojdete do bebe prirodno mislam deka e mnogu mala sansata
Мојот сопруг имаше иста дијагноза ќе му дадат нешто за подобрување на сперматозоидите. Јас останав бремена со ивф, но кај нас излезе дека јас имам повеќе проблеми, тој пиеше само профертил таблети.
Денес ми е 9ден од ембриотрансфер ама од вчера грб ме боли, денес тапа болка во долниот дел на стомак. Градите страв ми е да се движам на допир ме болат кога се движам осетливи многу. Ми се ближи и денот за циклус. Нормално е како што читам овде.
Sakam da prasam… treba da se bockam za Torch naredna nedela… dali nekoj moze da mi odgovori kade se bocka, dali na Klinika, na Mikro, tamu nadolu po skalickite kaj sto nosime brisevi ? Pozdrav
Тоа со ладните стапала нема врска.Нормално е кога не си толку многу активен,стапалата да се ладни.Тоа е само знак на лоша циркулација,опушти се