Daj boze,daj boze,ajde ke vidime kaj mene,pa ke ve izvestam,jas sum samo so eden vraten embrion,ako se fati kaj mene ovoj eden,ke bide kaj site
@BirMelek знам и ги јадам еве еден месец секое сабајле сега ке одам да го земам резултатот па ке видиме дали помогнале да се намали .Секое добро
Со Icsi ги оплодуваат они, а со ivf ги оставаат сами да се оплодат. Така што веќе кога оплодени ќе ги вратат во матката, не гледам зошто едната метода би била поуспешна од другата. Icsi се применува кога е проблемот машкиот фактор.
во сиситна прават да се оплодат сами ... а кога бев во new born на консултација они ми рекоа не прават така туку они ја оплодуваат ј.к. поради сигурност без разлика во кого е проблемот
i jas taka citav deka porano i poskapa bila icsi metoda i deka ne gi ostavaat da se oplodat tuku tie gi oploduvaat so inekcii
Во систина пола пола ги прават. Дел ги оставаат сами, дел они ги оплодуваат. Мене така ми објасни Лазаревски.
Nemoj dase razocaruvas ima razni metodi probaj so med i smokvi probaj so femisan I pred se imaj verva vo Bog cudase slucuvaat.Iskreno bez razlika kolku pisuvame tuka I koja klinika ja izbirame sepak mislam deka kako sto velat starite Gospod raka da stavi ke se izraduvame i nie eden den.
Еве ме fsh 20 поголем и од минатиот месец ....не можам веке се пробав да го намалам и никаков резултат уште поголем од минатиот месец. Ке ве читам и ке се радувам на секоја ваша голема бета која јас никогаш нема да ја дочекам. Се најдобро мили мои ве гушкам сите
Da zosto ne ispitas Antimilerov hormon mislam deka se praka vo stranstvo se ispituva nemoj taka brzo da gubis nadez sekogas postoi resenie za se medicinaya e napredna sega..