девојки што се зимате од суплементи пред да започнете со ИВФ(до сега пијам CoQ10; selen,vitamin D,cink, omega,метилирана и маџун… и за партнерот горе доле исто нешто плус и на приордна база за припрема на јк
Тоа доктор треба да ти каже според дијагнозата. Јас се боцкав со мериоферт, исто имав како тапа болка во јајниците (посебно левиот) и нагон за мокрење.
Na 13 februari imav transfer na 2 embrioni, po pravilno treba utre po doktorite da se testiram no jas deneska napraviv i izlese pozitiven dali ima nesto znacenje ako e 1 den porano
Не е рано, тамн си и денес Штом трансферот ти бил на 13 ти феб. денес ти се фаќа точно 14 ти ден од трансфер, претпоставувам трансферот ти бил на 3 дневни ембриони? Бидејќи ако се 5 дневни, бета се прави порано на 10 ти ден од трансфер. Ако може да прашам колкава ти беше вредноста на бетата? Честитки и со среќа!
Здраво на сите. Прашање до членките кои правеле ИВФ надвор од МК. После позитивен тест за бременост, дали продолживте со контроли и проверка на срцева акција само кај матичниот гинеколог или избравте ивф специјалист? Фала ви
Здраво, можеби не е за тука прашањето, но бидејќи повеќето сме со клексани па да си прашам Дали некој го имаат исплатено за клексани во скоро време? Ми има стигнато решение од 20.01.2025, но сеуште немам никаква исплата
Девојки здраво, ме интересира дали некој бил низ процедура со донирани јајце клетки од личност што ја знаете (пријателка, роднина) и дали таа личност треба да го помине процесот на стимулација со боцкање? Исто така, дали личноста треба да има веќе родено?
Ne e na 3 dneven na 5 dneven mi bese transferot domasen test napraviv beta uste ne sum imam kasna ovulacija punkcijata mi besr na 19 den od ciklus
Јас погрешно те разбрав, мислев дека бета си правела, но веќе треба да направиш така е најточно, нека е со среќа