Kako se spravuvate so bolki poslem punkcija? prasuvam za tie clenki sto imale nad 20 jajce kletki izvadeni?
Zdravo sakamda prasam dali ima nokoj napraveno tes na 10 den od transfeot da e negativen a na 14 pozitiven A celo vreme sam so pokacena telesna temperatura od 37,1do 37,4
Zdravo feminki. Odime ivf so dolg protokol.Primav kontraceptivi, i pocnav so Decapeptyl pred ciklus. Dobiv ciklus i pijam estrofem, sekako i natamu se bockam so Decapeptyl. Ke go sledime samo endom. Ke pravam transfer so zamrznat embrion.Sakam da prasam sto pravi Decapeptyl osven supresija na jajnici. Dali dodeka primaam nema da dobijam ciklus? Veruvam bev jasna. Ve molam za odgovor. Fala
Kakov test si pravela? Domasen moze da zgresi ama b hcg od krf ne bi trebalo. Meme domasnite na visoka beta edvaj bleda crta mi obojuvaa t.e sur check a Laboqik po senzibilni mi bea.
Testov mi bese poodamna kupen bea dva vo edno kutice obicna lenticka i jos dva meseci imase rok. A vo sreda treba da odam preko krv da ispitam. Ama se razocarav koga go vidov testov
https://zegin.com.mk/mk/innventa-biofeminn-kompleksna-meshavina-na-proteolitichki-enzimi-15-kapsuli дали некој ги зимал пред да почне со ивф искуства?
Zdravo devojki sakam da ve prasam dali nekoja od vas imala slicno iskustvo Dobiv vaucer pocnav so ivf procesot imav punkcija 2 jajce kletki izvadia no ednata se oplodi drugata ne se razvivase kako i ne stignav do transfer a od klinikata ne mu dadoa izvestaj ,sakam da prasam za sledno podnesuvanje za vaucer kakov izvestaj treba da podnesam vo fond po 6 meseci
Подобро Побарај си извештај од клиниката кашт со си правела баш чудно како не ти дале ништо, дека ќе ти треба за во фонд
Орален пробиотик за подобрување на женското интимно здравје. Зошто BIOFEMINN®? Ги намалува симптомите на вагинални инфекции Ја спречува појавата на повторливи вагинални и уринарни инфекции Ја обновува цревната микрофлора, намалувајќи ја болката и надуеноста Комплементарна терапија за време и по антибиотска терапија Безбеден за употреба во текот на бременоста и после породување
Здраво женски оваа нед треба да правам трансфер со долг протокол може ли некој да споддели искуство за симптомите со 5 дневни ембриони кога најрано можам симптоми да очекуваммм ви благодарамммм најмногууу
Jas pravev na 13.02 transfer na 5 dnevni i simtomi uste nemam nisto a inav pozitiven test na 14 den od transfer, samo so porucek spijam nisto drugo simtomi ne baraj jas se razbolev posle transfer odma 3 dena ne stanav od krevet se razocarav i nemav nisto simtomi se dodeka na denot za test ne na praviv i pozitiven izleze ne pravi porano test od 14 dena posle transfer bidejki 1 transfer na 10 den pozitiven i na 14 den negativen i dobiv
Samo da vi kazam deka kaj Tolovski e potocno odkolku vo Sistina i na dvete mesta imam praveno na kraj izleze od laparaskopija deka tocniot rez bese kaj Tolobski
Okolu tocnosta neznam mislam deka i tamu i tamu treba da bide tocno sepak toa se kompjuterski snimki sto ima toa se snima jas pravev i kaj tolovski i vo sistina mi izleze isto