Koja e cenata na krinon gelot mi gi smenija utrogestanot so Cyclogest doktorot se mislese megu krinon i cyclogest pa se odkuci za vtorite, od utrogestanot mi se pojavi nelagodnost cesanje pecenje sega da videme na ovie kako ke reagiram ako ne mi odgovaraat rece krinon ke probame pa da znam koja cena se i dali mmoze vo sekoja apteka da se najdat ili samo odnredeni apteki ne sum od skopje pa da ne se vrakjam ako nema vo mojot grad vi blagodaram
@Bebce ❤️❤️❤️ околу 2500 цела кутија го земам јас во мојот град. Кај нас го има во подобро снабдените аптеки, Скопје би требало да го има секаде.
Јас ги користам циклогест од почеток на ивф ставав од сабајле и навечер сега само навечер, ама до сега сум немала некои контра индикации, како што читам тука од утрогестан скоро сите имаат чешање вртоглавици и сл. Од циклогестот не сум почувствувала нешто такво, само се дупло поскапи
Dokolku ne gi najdes vo tvojot grad, ima apteka ziva farm - veles, oni pred 2 godini prakaa po kargo lekovi niz mk, pa prasaj. Broj na google imaa
Здраво Дали некој имал позитивно искуство со Гонал Ф и Овитрел при третирање на олигоастенотератозооспермиа и зголемување на нивото на тестостерон?
Девојќи здраво примам клексани денес ѓи кипив со иста дата ми се и извештајот и фискалната но заборавив да се јавам кај матичниот за да почни да ме води дека ѓи примам а веќе им заврши смената. Дали ќе ми прават проблем за рефундирање ако почне матичниот од понеделник да ми ги води?
Јави се порано во понеделник, да те водат како од петок, сигурно може, само да се јавиш навреме, а инаку да рачно се води тоа.
Devojki malku sum vozbudena i vo iscekuvanje, zakazana punkcija vo ponedelnik.... Sto da jadam/ ne jadam dotogas? I me zbuni stop inekcijava u 23.30 utre a punkcija u pon 10.30h. Za prvoto ivf (uspesno imam 1 dete) se sekavam stop inekcija 22.30 pa punkcija bilo 10.30h Se plasam da ne mi promasi sestrata vo cela guzva I uste nesto, owitrele ili kako i da bese, vo stomak li ja bocnavte? Mi kazaa namestena e samo da otvoram i da bocnam, a na youtube gledav se mesti toa da bide 250 pa se bocka ( aj neka me prosvetli nekoja) pls
Со среќа ти посакувам успех, овитралето наместена е само треба да се боцнеш во стомак, нема да те промашат опушти се, а за јадење и пиење нема нешто одредено што смееш или не смееш
Ne se sekjiraj, i jas punkcija pravev vo petok pa mi rece sreda vecer vo 11 da se bocnam i ne puknaa folikulite ne se sekjiraj
Овитрел во стомак. Првиот пат ми кажаа да ја боцнам во петок 23:30, пункција во недела 10:00. Вториот пат во среда во 00:30, пункција во петок 09:40.
Девојки здраво, денес испитав амх, ептен низок 0.479ng/mL меѓутоа ми пишува во извештајот да се испита inhibin B, дали некој има испитувано и што функција има?
Кај мене ништо не водат, идам на крај со извештај и сметкопотврди ги гледа пишува потврда рачно и датум од до. Така да може сигурно било кога.
После 2 години неуспешни обиди се приклучувам на групата Се одлучивме за Плодност Битола. Следната недела закажавме прегледи . Кај нас е машки фактор слаба подвижност и неправилна форма. Ви посакувам успех ма сите. Среќен празник ❤️
Од прилика колку време ви беше потребно за собирање на документи за ваучер ? Кај нас најверојатно нема воопшто да има инсеменации. Сепак ке видиме следна недела по анализите на сопругот во Плодност. Имам испитано проодност на канали, и хормони на 3 ден од добиено.