Жал ми е за тоа што ти се случило.И немој да ме сфатиш погрешно,ама секој се штити.Секој мора да има и доказ по правило зошто ти издал боледување во случај на инспекција или контрола.Мислам знам дека во Мкд хаос за се,ама еве јас живеам во друга држава,овде не после бета,овде ти признаваат бременост дури откако ќе слушнат срце на плодот
Devojki zdravo Sto pravite dodeka lezite i cekate uspesno ifv, pocna psiha da me ubiva negativni misli da mi idat, stanuvam domasnite obvrski si gi vrsam po 10 min na dva saati , ama me fakja nervata, negativna stanuvam vakva nekako sum
Јас си играм игри, гледам серии, го галам стомакот и му зборам и не ми паѓа на памет да правам дома тест тој стрес 2 пати да го преживувам не. Мораш да се ослободиш. Минатиот пат бев како тебе па кога ми излезе негативен тест едвај се вратив во нормала. Како викаат што зрачиш то привлачиш. Мораш да веруваш друго секако не ти останува. А и ако не биде овој пат ќе биде следниот.
Istoto i na mene mi se sluciii dva pati koga mislev deka nema da mj uspee ne mi uspeea zatoa vo ovoj proces treba da imame moze u vera deka ke uspeee toa moze da e lekot za se
И мене ми е вторпат, тоа е се точно како зрачиш така и привлачиш, ама како да зрачат, постојано тој потаен страв од неуспех, претходниот пат и јас се вратив исто за никаде биохемиска беше...Рано ми е за тестови тек 3 ден после трансфер ми е... Ме плаши тоа што немам никакви грчеви, болки, подуеност... Претходниот пат беа ембриони на 3 ден, сега се бластоцисти вратени на 20ти ден од циклус во меѓувреме ми вадеа поголема преграда , имунолошки се зајакнат, од дедо боже благослов си побарав, ама пак некое внатрешно вознемирување имам , страв...
Grcevi i poduenost ne mora da znaci deka se simptom na bremenost jas gi imav dva pati dva pati mi bilo znak na abortus biohemiska dodeka pa ima situaciii kade sto ima clenki bez simptom pa im bilo uspesna bremenost taka da nema pravilo ne se zamaraj so simptomi od iskustvo ti kazuvam
Jas nikakvi simptomi i prvoto inv i sega i dvete mi bea uspesni od prvoto imam since 2 ipol god sega eve 7 nedela teram se nadevam deka do kraj ke bide se dobro
Koj den od transver ti e ne treba celo vreme da lezis da ne krevas tesko da ne se navednuvas naglo ama celo vreme da lezis nemoras jas veke prviot den lezev vroriot i taka i taka tretiot se si isciativ po doma popoleka od prethodnite dva sto bese djungla cervrtiot veke si izlegoc na kafe si se setkav taka si se sekav ubavo i opusteno denovite do test taka brzo pomivat a i se polnev so pozitivna energija, a i doktorot mi kaza denes odmaraj uzivaj od utre se normalno bez tracanje naglo navednuvanje i bez krevanje tesko drugoto se najnormalno
Vo cetvrtokot mi bese transferot Od utre planiram i jas da izleguvam Duri se mislam i na rabota da trgnam inaku kje pobudalam doma...
Pa za rabota neznam jas ne odam ne mi e teska rabotata ama i so prvoto si sedev doma i sega sum na boleduvanje ubavi e da imas slobodno vreme barem mene dobro mi vlijae
Подуеноста е од пролутексот и сите останати хормони. Искуствата на сите им се различни. Не барај симптоми. Не се излудувај. За разлика од лани кога правев ивф сега на форумов има повеќе позитивни резултати и тоа ми дава надеж. Така да селектирај си што читаш и мисли позитивно.
Zenski dali ima nekoj iskustvo so biohemiska? Jas pred nekoj den doznav deka mi se sluci biohemiska i sega mn me boli stomakot dali toaw normalna pojava ili ne fala mnogu