Mora da se smiris.Iskluci sve od socijalni mrezi,gledaj da ne mislis,okupiraj sevso nekoja obvrska..znam site sme potreseni i mene cel den me boli stomak,anksiozna sum nesmeam da pijam nisto,placam cel den iako ne gi znam no cela makedonija zali. No ti sega bas nesmees da se nerviras,misli na ubavo ke si imas bebce gali mesko procitaj nekoja kniga,vikni bliska licnost da si piete kafence,bilo sto..
Девојки да не имате некој плус телефонски број наспроти оние што се на страната од фондот? Денес цел ден вртам и безуспешно е
Zdr dali ima nekoja zenicka sto koristi ampula ozempik za namaluvanje na nivo na seker ili telesna tezina mi mala pomos
Здраво, Дали некаде следите бета со упат? Во биотек ми рекоа дека со упат може само тест за утврдување на бременост но не е следење на бета.
Здраво девојки денес ми е 5ти ден од трансфер и уште од првиот ден па до денес имам болки во стомакот некогаш дури и посилни кога ке се пораздвижам повеќе дури и како бодежи зошто дали имала некоја вакви болки дали е нормално ова....
Од трансфер отварат, треба да онесеш извештај од трансферот и ќе ти го отворат. Јас обично од пункција до трансфер земам денови од годишен одмор.
Сум зимала ден од одмор само за пункција. Од пункција до трансфер сум си била на работа. Ден на трансфер исто ден од одмор сум користела и после трансфер неколку дена од одмор и пошто сум со работа од дома не ми било проблем да си работам. Ако имаш опција да работиш од дома полесно ќе ти биде да работиш да не ти биде паметот само на едно место.
Denes 5 den od transfer, zabelezuvam pri mokrenje (ne na sekoe mokrenje) malo grurce od krinonot ama ne e belo tuku maaalku epten svetlo ko rozevo, isto i sinoka koga go vadev aplikatoror primetiv takvo malo grurce... Ne znam dali e normalno ili da go baram doktorot, da ne treba da mi prekine aspirin ( vo forma kardiopirin) pijam