Така некако е.. зависи кој ден ќе е пункција.. јас и на 11 сум имала. зависи и колку ќе ги чекаат- дали до 3 или до 5 ден.. не е баш лесно да се предвиди. Секако, да е со лесно и со успех
После 16-17 часот, ама прашај си доктор најдобро кога да рачунаш, треба убаво да пробие, мене така ме прашаа, дали ми пробило убаво, не само на бришење.
Здраво девојки знам дека некаде ги имаше броевите за да се јавиме до каде ни е предметот но неможам да ги најдам, дали може некоја да ми ги кажи? И кој пидаток треба да му се кажи за да можат да ни кажат за дали ни е одобрен ваучерот? Ви благодарам
Прати им мејл, ги имаш на страната и ќе ти одговорат. Мене чудно ми падна што на мејл имав дека е одобрен и за 7 дена писмото веќе стигна. За 10 дена ми беше разгледан и одобрен, што порано сум чекала до месец и пол
@Anicka_ јас за мојот предмет информации добив само на овој број +389 78 208 861 Мелиха, секретар е и на овој број еднаш добив +389 2 3289 086.
Фала и на двете а кои податоци се даваат, име презиме матичен или има некој број од документот кој треба да му го кажам?
Javi se na brojot na dr. Jasminka sto go ima ostaveno na fzo na stranata mnogu fina i kulturna zena sekogas mi se javuvase duri i licno ja zapoznav bidejki nekolku pati mi bese zgresen vaucetor pa mi stana istoriaki i morav licno vo fondot da odam nekolku pati celi 4 meseci pominaa dodeka da si go zemam tocniot,ke i kazes samo ime prezime maticen broj i za koj vaucer ti e dali prvo dete dali vtoro
Здраво, може ли поја Здраво. Може ли појаснување околу точката 2: треба и ехо и хсг, или е доволно само хсг?
Здраво ! Сакам да прашам дали некоја знае каде се боцкаат во Скопје на државно за испитување на хив и хепатит ц ? Пошо ми требаат за документите за ваучер
На институтот за јавно здравје https://maps.app.goo.gl/hkpVT2VBPqjhDUUy6 Ти треба упат од матичен лекар или матичен гинеколог.
Прашање за сите што сте поднесувле за ваучер, дали треба и хсг и 3д ехо на матка, или може хсг и 2д ехо на матка, или доволно е само хсг?