Ако пиеш контрацептиви обично нема типично крварење, туку како кафен/црн исцедок и по некое црвено парче. Ако имаш такво, тогаш денес ти е прв ден.
Голема грешка. Сперматограм многу лесно се прави (и безболно за разлика од хсг). Во. околу 30%причината за неплодност е ви мажот, 30% во жената и истанатите % непознато...па сега ти види од кај треба да се почне. Освен спермограм треба да се направи и спермокултура бидејќи една од причините за неплодност е некоја банална инфекција.
Не нема до крај на денов ни услови за поставување влошка.Ќе чекам утре да пробие појако,многу ти благодарам
@kukla21 mila kazi mi ti posto si piela jasmin ti se sluci li da prokrvaruvas mene nema nema na brisenje ili kafeno ili rozenikavo pa ke go snema den dva pa pak a i desen jajnik me boli uste 3 dena imam od apcinjata a od utre konecno pocnuvam so superfakt
@natalija86 го правев во Систина, кај Лазаревски, прво и успешно со близнаци, еве ги година ипол. Јас само 3 дена лежев, уште 2 дена онака низ дома...после почнав да излегувам надвор, пошо не работев си шетав по гости, на кафе...физички активности, напрегање не правев, не дигав тешко...
АМХ можеш да правиш и во Ремедика ... јас таму правев и мислам дека чинеше околу 5.000 (за сумава не ме фаќај за збор ама мислам дека беше толку)
Државно поефтино е. Изгледа во систина прави. Во Авицена е 800 мислам. Леле трема имам на нејзините резултати како за мене!
Of draga,a mene da znaes kako mi cuka srceto,ne mozam da izdrzam.Utre mi e denot,edvaj izdrzav test da ne napravam,ama denes ke go pravam.Lele kolku sum vozbudena da znaes
Можам да замислам!! Јас па мислев од скопје си. Раце ми се тресат, како јас тест да требам да правам! Ти пуштам среќа!