Според мое искуство ако за брзо идете кај Ивановски не се мачи со ништо. Ке прегледа се што имаш од испитивања и документација, ке те прегледа и тебе и ако има потреба ке ти каже додатно што да правиш.
Здраво женски, Сега ми стигна резултатот од Амх (0.888 нг/мл), инаку имам 31 година и чекам ваучер. Првото ивф ми беше неуспешно, сите други испитувања беа добри. Докторката ме посоветува да земам DHEA, дали знаете каде во Мк можат да се купат и на која фирма? Исто и од грција или бг?
@alex25 DHEA ја земав од Биотика Неготино, само многу е поскапа таму, многу земаат од iherb, а за од друго место не знам од околинава, не сум побарала.
Почнувам со микрогинон од 5ти ден (за два дена) и потоа откако ќе добијам одам на преглед и ќе одлучиме со кој процес ќе одиме. Но, некако читам многу има со неуспешно прво ИВФ па потоа се прават додатни испитувања, приватно ќе го правиме па сакам се што може да се испита од наша страна да е проверено за поголем успех.
Може испитување на хормони тироидна антитела антитипо, и за астенозооспермија дали сте биле на уролог и на ехо, друго ќе ви каже докторот по ифв. И проодност на канали
Обично денот да лежење, после тоа веќе се нормално функционирање по дома домашни работи без кревање тешко.. индивидуално е сепак кој како си се осеќа ама мислам од психички асоект поисе од 3 дена не е на арно лежење веќе хаха
Devojki 6ti den od transfer denes. Gradive podueni ko balon no nemam nikakva bolka ni na dopir a do vcera me bolea.Nekako pocnav da gubam nadez.A nervozi me mavaat pa resiv konecno da izlezam da se razmrdam malku na kratko.Sto mislite koga da napravam test najbrzo poso nemozam veke vaka da ziveam so pomisla eden den polna so nadezi ,drug den preplasena od negativen ishod.Pomagajte
Ne e prepotacano celo vreme lezenje jas 3 den izlegov si se prosetav edno 2 casa sigurno sporo odenje si se vidov so prijatelkite i sekoj nareden den taka em vremeto brzo mine em ne mislis celo vreme u toa a nemas vreme za baranje simptomi bev nikakov simptom bev i na 7 den imav pozitiven test so 5 dnevni embrioni i do den denes sum bez nikakov simpom eve 10 nedela teram taka da moj sovet izlezi si proswtaj se razbistri go mozokot i mislii pozitivnoo toa e najbitno kakvi ti se mislite takov ti e zivotot
Fala ti za sovetot mila i cestito bremenosta.isto sum so 5dnevni emrioncinja.Si stanuvam i jas ne sum celo vreme so lezenje samo od doma ne su mrdnala i valjda do toa mi e so me mavna psiha .samo pustive gradi so ne me bolat me iznerviraa. Inaku ti blagodaram za brziot odgovor ,mi znaci so ne sum sama vo seto ova
Да, во Синлаб прават, се испраќа примерокот од крв за испитување во Германија, за една недела има резултати.
Висок прогестерон (1.6) на втор ден од циклус, од што може да биде? Нестрплива сум дур се јави докторов, ај пишете ми некој ако знае..Се спремам за трансфер на замрзнати инаку, на природен циклус
На кој број ги добивате во Фзо за информации во врска со ваучер? На броевите кои се оставени на сајтот дел од телефоните се исклучени а на тој од секретрката никој не се јавува.