Dali drugite hormoni kako FSH, LH i estradiol ti se vo granici na normala? Ako tie se okej 1.6 ne e strasen progesteron za 2 den od ciklus bidejki on ti e sepak vo granici na normalata ama za nijansa povisok sto nemora da znaci nisto, e ako i drugite hormoni ti se pokaceni moze da znacat povekje raboti
Здраво на сите, сакам да прашам дали на некоја членка маж има скоро правено операција на варикоцела, каде и колку чини на приватно? Секое искуство и препорака се добродојдени
Здраво на сите, сакам да прашам дали на некоја членка маж има скоро правено операција на варикоцела, каде и колку чини на приватно? Секое искуство и препорака се добродојдени
Јас само овде ја најдов https://biotika.mk/product/micronized-dhea-180-caps-x-25-mg/ Нема да ти го покачи амх ќе ти го одржува квалитетот на јк. Исто можеш да отвориш на интернет pimp my eggs Јас пиев дел од суплементите плус матичен млеч. Второто ивф ми е успешно еве ме се мачам со гадење Без разочарување мојот амх е 0.14
Првите 3 дена станував само за до тоалет и за јадење. Ја викнав мајка ми да ми помага околу се. Четвртиот ден излегов надвор пешачев 15 минути наредните денови по пола саат. Лежев на грб и на страна. Јас и само на страна спијам ми рече докторката дека нема проблем не смеам само на стомак
Мојот прв симптом беа градите. Отечени и болни. Не ме болеа секој ден. И ладни стапала не можев да ги згреам
Istoto i kaj mene nozeve mraz.Ama gradive ko da splasnuvaat .No imam nadez se dodeka ne se pokaze sprotivno.Sebe si velam ne baram simtomi sekoe telo e individualno ne sekoj simptom treba da se zeme zdravo za gotovo,ama potsvesno pak se vrtat misli.
@Unstopable Само смирено и позитивно и се ќе биде супер. Не барај симптоми секој од нас е индивидуа за себе. Мене не ме болеа градите и немав ниту еден симптом цела бременост. Со лесно и позитивен тест да имаш
Здраво, на 01.04 правев трансфер на два 3дневни ембриони. имав некои слаби грчеви но ништо страшно и отечени гради.Ама Вчера имав ептен болки ко за добивање и кафено на бришење како лигавица парталче... исто и денес имам така само што немам никакви болки, ни гради ни ништо... Цел форум го исталкав и сексде каде што прочитав за имплатација, имале исцедок розев или светло кафен, а кај мене е како стара крв кога веќе завршува циклус.... Од терапија примам Утрогестан 3х1 Аспирин и фолна. Можно ли е да е од утрогестанот? И кога можам најрано да направам бета? денес ми е 9ти ден...
Јас имав таков исцедок, исто бев со 3 дневни ембриони, на 8ми ден направив домашен тест ми излезе позитивен,а бета на 10ти ден правев. Со среќа
Фала на совет! Не сме биле на уролог, др. Ивановски ни даде терапија (цинк голема доза, профертил, метилирана фолна, витамин Д и рибино). Хормони и тироидна ми се во ред, каналите се проверени и проодни. Останува антитела и антитипо, за што се тие испитувања?
Јас пијам веќе скоро 7 месеца ја нарачувам од iHerb многу поефтино доаѓа околу 1000 ден овде околу 3000 е.
Фала ти многу, ако не прекине утре ќе се јавам кај докторот. Некско рсно ми е за домашен тест, да не речам страв од исходот. Ама ако најдам негде утре во Велес ако воопшто има на приватно за бета ќе одам .. ако не ќе си почекам
А да се јавиш утре на докторот можеби ке имаш некоја корекција во терапијата ке ти кажат точно што и како да правиш јас кога имав како кафеав исцедок ми прекинаа аспирин а почнав да боцкам пролутекс кога ми се појави веднаш се јавив за секоја промена мора консултација сепак тие најдобро знаат сега незнам каква терапија примаш ама најдобро совет од него, а и бета можеш да направиш преку крв барем на мене ми така бараа и првиот пат со првото инв кога ми се појави и сега
Девојки здраво. Денес конечно ги собрав документите и ќе одам да поднесам за ваучер. Ве молам за вашите искуства, дали мора да има на увид и здравствена книшка? Сум ја заборавила дома.....
Не паничи...(знам дека е тешко да не паничиш и да се контролираш ама пробај) истото ми се случи и мене на 8ми ден после ЕТ на 3дневни два ембриони светло кафенко па стана темно кафеаво со парталчиња и така два дена одвреме навреме, значи не постојано. Се јавив на докторот ми даде Tocorelax forte и магнезиум со Б6 и ме викнаа веднаш да ми земат крв и да испитаат бета на 9ти ден после ЕТ. на 9ти ден после ЕТ ќе покаже доколку има бременост... јави се на докторот и прашај што да правиш
Јас само што се регистрирав на сајтот, спремам прва нарачка, кажи ми дали доплаќаше нешто дополнително кога ти стигна пратката и ако може во порака или овдека сеедно линк од dhea-та што ја нарачуваш ?