@Bebce ❤️❤️❤️ @Vikiii$$$ му пишав на докторот рече во овој период само да продолжам со терапија. Но не издржав и одпосле бев да направам бета денес 10ти ден 0.1 Негативна...
Обично бета се прави на 14 ти ден од трансфер кога се трансферирани 3 дневни ембриони, незнам да не е рано за бета, сепак најдобро повтори за четири дена пак или незнам да се консултираш со докторот.
Imav drugarka koja na 10 den oravese test negativen i si pocna na rabota ic ne se ni pazese a se potesko i stanuvase i posle bekolku dena koga naoravi test iskoci pizitiven zatia ne brzahte nekogas pokasni se fakaat daj boze da iskoci vaka
Видете ние сме задоволни од мицковски сега е во систина имавме подобрување на спермограм, за антитела на тироидна се
Dali ima nekoj sto denovive treba da pravi transfer ? da se druzime i da si spodeluvame mislenja, dokolku ima neka mi pise
Devojki ima li nekoj so primal tevagrastim da mi pise iskustvo i dali imal nekakvi nus pojavi, vi blagodaram
Не се доплаќа ништо плус. Јас таа што ја пијам сега ја нема моментално на залиха ама е најефтин избор и ќе има за некој ден на залиха ама баш проверив има и други микрогенизирана. Оваа ја начекувам два пати на попуст и ми излегува околу 1000 денари а имам за 3 месеца.
Овој хормон го пиеме инаку за подобрување на квалитетот на јајце клетките оние што сме со ниско АМХ,за да и оние малку јајце клетки што ни се останати барем да имаат подобар квалитет. Како што старееме имаме се помала резерва на јајце клетки а со тоа и нивниот "квалитет" е полош. Дали има подобрување ќе видиме после трансферот не е гаранција инаку само што мора да се проба затоа што има шанси да има успех ако јк е со подобар квалитет.
Знам дека некоја членка прашуваше кога ќе има КОМИСИЈА и сл.... Јас подадов документи на 28.03 и веќе на 07.04 ми се јавија да доставам само уште седиментација (не сум проверила дека немам на крвната слика) и вчера им пратив нова крвна слика и одма ми пуштија на меил дека ваучерот ми е одобрен. Значи за само една недела ми е разгледано досието и одобрен ваучер само чекале седиментација да пратам за да се комплетира досието Дај боже сите што чекате вака брзо да добиете одобрение
Инаку ова моментално ти е најдобар избор ако ти се брза да нарачаш а таа што ја пијам јас ќе ја има за некој ден на залиха и е многу многу поефтина . Се надевам ти помогнав колку толку
А зошто два пати по две.... Јас еднаш по две исто ми беше препишано 50 мг . Инаку сега има од 50 мг околу 1400 ден е од iHerb со 60 капсули.
Супер, со среќа и со лесно. А може ли од таму да се подигне ваучерот. Нели викаат по пошта ги праќале, ама кај нас поштиве, малце не доставуваат на време или пак ич не доставуваат. Јас чекам резултати од брисеви,пап и амх. Чекам да добијам за хормони да испитам и да поднесеме..