Neznam ni dali da odam na krv da proveruvam ,sekoja nadez mi se unisti deka mozam i jas da se izraduvam no ete takva bila sudbinata
Ajde smireno znam deka ne e lesno site nie tuka sme doziveale prvo smiri se i utre odi ispitaj beta mnogu slucai imalo kade testovite ne pokazuvaat a beta ima pozitivna daj boze i kaj tebe taka da bide
Ke proveram ama toa mi e se pomiriv so toa,a na sekoj sto si ceka gospod da go nagradi so 2 decinja najmalku
Daj boze ama mislam deka se ostanoto e fakjanje za slamka spas.ovde clenki sto sum citala uste na 7mi den im se pokazuva 2ra bleda na test.ama aj ke napravam beta taman da me doutepa rezultatot
Nisto ne gubis mila site ne sme isti imalo i takvi da no ima i dosta sto testot e negativen a beta pozitivna dodeka ne ispitas ima nadez
Se iznacitav nazad po stranite na vontelesno ,neznam ne sum sretnala takvo nesto ,no ke proveram vo sekoj slucaj beta.fala vi na poddrskata
Da prvo mi e ,vo sistina go pravev so icsi i embryoglue so site vitamini i progesteroni so se kako sto treba amaa nema ne bidna
Не можам да ти кажам не се разочарувај,затоа што знам дека не е возможно да не се разочараш.Исплачи се,олесни се и со нови сили продолжи. Кога веќе си пребарувала низ форумот,тогаш сигурно си прочитала дека кај најголем дел од нас првото ивф било неуспешно.И јас сум кај Ивановски,се спремам за втор трансфер,ако сакаш пиши ми порака.