Lesno e sama da se bockas, ednas da vidis ne e voopsto strasno ako nemoze nekoj drug da ti pomogne kako soprugot itn.. Jas odev tri cetiri pati odprilika ama kazuvav od kolku sum na rabota i se orientiraa spored mene bidejki sepak tebe treba edna minuta da te vidat, sigurno i izmegju termin moze da te vmetnat ako gi zamolis i im objasnis
Може ли дополнително инфо во која клиника во Солун? И јас размислувам за Солун, а по коментарот гледам сте задоволни од првичниот контакт.
Здраво, бев во Embryolab. Првично ги контактирав на страната за цени и повеќе инфо и веднаш ми одговорија. Имаат координатори по земји и со тој комуницираш цело време. Првиот мејл имаше убаво објаснето од постапка, цени, тестирања, па лесно беше да се добие одговор на се што ме интересираше. Комуникацијата беше брза, како што правевме испитувања така праќавме и за нецели 2 недели договоривме и термин. Embryolab и New Life се една до друга, FIVI на 10тина минути од нив. Можете да ги контактирате зависно од тоа што ви е потребно од услуга па така да си одлучите.
Навистина Воскресе, сите да си го прославиме празникот во многу здравје, среќа и љубов. И нека Бог ни ги услуша на сите нашите молитви.
Devojki ve molam za mislenje,pijam mikroginon veke 12 dena se spremam za in vitro,edno na den vo isto vreme...deneska me bolese desen jajnik i imav sekret kafen dva pati...neznam dali e normalno ili ne,me fati panika...znae li nekoj nesto da mi kaze
Здраво треба да правам хистероскопија и ми рекоа од втор ден да пијам микрогинон контрацептиви. Некоја искуство да сподели од таблетите ако ги има пиено? Тука пишувам дека оваа група е поактивна.
Pa prviot pat za histeroskopijata ne prokrvarev i imav zgolemam apetit i dobro raspolozenie...i posle toa gi piev.sega gi primam za ivf,ama prokrvarev i pak imam zgolemen apetit
Isvestaj od transfuziolog potoa fiskalna i smetkopotvrda da se sovpagaat datite da ne ti e fiskalnata pred izvestajot i na kraj recepta od maticen i eden list mi davat da se potpisam za sekoj den sto sum gi primila i dojolku pisuva na izvetajot kontrola i sledniot izvestaj sto ke go zemes i taj se dostavuva vo fondor kopiraat i ti go vrakjaat za sledno refundiranje… licno mene ova mi e premnogu maltretiranje ama nema sto da se pravi