Сега направив измени, лупус можеш на трансфузиологија со упат, а за кардиопирински и бета гликопротеин Igm I Igg во Рамус платив 2900 за сите четири испитувања кардиопирински Igm I Igg и бета гликопротеин Igm I Igg
На клинички после ургентен центар од десна страна доаѓа зградата малку подоле, гледано во правец кога влегуваш од главниот влез, прашај ќе ти кажат.
Консултирај се добро и со трансфузиолог да не треба да примаш по два клексани. Од такт ме вадат коментарите околу потенцирањето во кого е проблемот. За природно ајде неможе да се знае ама за ИВФ без направен ПГД на ембрионите никој неможе да каже во кого е проблемот. Во МК таа метода не се прави а и да ја нуди некој таа доверба не се дава на ембриолози без искиство во таа метода.
Blagodaram mila se nadevam deka ke se izraduvame konecno ke pisam obavezno, embriolog Milena volceva od nju Born sto rabotese porano odnosno zena na doktor Trajkovski od nju born mnogu strucni se prednost seuste nemaat guzvi ne se tolku poznati kako ostanatite pocnaa pred skoro no mozat mmogu da ti se posvetat nema cekanke pa koja bese ti pa sto rekovme za sega a mislam deka za mn kratko ke mastane guzvi kako vo ostanatote
Здраво, по направени испитувања на хормони, резултатите се добри, само мора да се погрижам за TSH кое било во нормални граници, но за трансфер високо 4.86. Ми иницираше инвитро докторот да одам на ендокринолог. Има ли некој да ми каже како успеал да го намали на 2 и каде бил? Фала